Πόρτα στον Κόσμο

Ποιός θα βάλει πρόστιμο στον πλανητάρχη;, του Νίκου Βασιλειάδη

Spread the love

Νίκος Βασιλειάδης

llll.png

Catering-Συνέδρια-Γάμοι-Βαπτίσεις-Εκδηλώσεις

Απ.Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στ.Διαγόρας)-Ρόδου-Λίνδου (ΙΚΑ)-Λεωφ.Κρεμαστής-Πηγές Καλλιθέας (Μάϊος-Οκτώβριος)

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ προέβη σε αδικαιολόγητα εγκληματική και ανεύθυνη πράξη το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιώντας μια ξαφνική επίσκεψη για να χαιρετήσει τους υποστηρικτές του έξω από το στρατιωτικό ιατρικό κέντρο του Γουόλτερ Ριντ, όπου ο πρόεδρος νοσηλεύεται για Κορωνοιό.

Τουλάχιστον δύο άλλα άτομα, πιθανώς πράκτορες της μυστικής του υπηρεσίας, που φορούσαν μάσκες και προστατευτικά για τα μάτια, επέβαιναν μαζί του στο όχημα που βρισκόταν ο Τραμπ, ο οποίος φορούσε μια απλή υφασμάτινη μάσκα. «Κάθε άτομο στο όχημα κατά τη διάρκεια αυτού του εντελώς περιττού Προεδρικού “drive-by” τώρα πρέπει να μπει σε καραντίνα για 14 ημέρες. Μπορεί να αρρωστήσουν . Μπορεί και να πεθάνουν », έγραψε σε ένα tweet του ο Jonathan Philips, γιατρός επείγουσας ιατρικής του Πανεπιστημίου George Washington, που υπηρετεί στο Γουόλτερ Ριντ.

«Πρόκειται για πολιτικό θέατρο με τον Τραμπ να θέτει τη ζωή τους σε κίνδυνο. Αυτό είναι τρέλα». Σε ένα δεύτερο tweet του, ο Phillips πρόσθεσε: «Αυτό το Προεδρικό SUV δεν είναι μόνο αλεξίσφαιρο, αλλά και ερμητικά σφραγισμένο από χημικές επιθέσεις. Ο κίνδυνος μετάδοσης COVID19 στο εσωτερικό είναι τόσο υψηλός που ξεπερνά τις ιατρικές διαδικασίες. Η ανευθυνότητα είναι εκπληκτική. Οι σκέψεις μου είναι στους άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας». Ο Jonathan Reiner, καθηγητής ιατρικής και χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington, σχολίασε σε ένα tweet του: «Κάνοντας μια βόλτα με χαρά έξω από το νοσοκομείο Walter Reed, ο πρόεδρος θέτει τους άνδρες της μυστικής υπηρεσίας του σε σοβαρό κίνδυνο. Στο νοσοκομείο όταν ερχόμαστε σε στενή επαφή με έναν Covid ασθενή φοράμε φόρμα PPE, γάντια, μάσκα N95, προστατευτικό ματιών και καπέλο. Αυτό που έκανε είναι εντελώς ανεύθυνο».

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Με στολές φυλακισμένων τα παιδιά των μεταναστών της Αμερικής, της Δανάης Τζεδάκη
Νυχτερίδες κι Αράχνες!, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou
– Ουρές, ουρές, ουρές!, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.