Πόρτα στον Κόσμο

“Οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν πυρηνικό ολοκαύτωμα στη Δύση” προειδοποιεί δυτικός δημοσιογράφος

890043_JurgenTodenhofer_826116c.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

890043_JurgenTodenhofer_826116c.jpg

 

 

Οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν πυρηνικό ολοκαύτωμα στη Δύση υποστηρίζει δημοσιογράφος που πέρασε 10 ημέρες μαζί με τους φανατικούς ισλαμιστές, στο πλαίσιο έρευνας του για το ISIS. Ο 77χρονος Γερμανός δημοσιογράφος Jürgen Todenhöfer που κατέγραψε τις εμπειρίες του στο βιβλίο «Inside IS – Ten Days In The Islamic State» κάνει λόγο για τη “μεγαλύτερη θρησκευτική κάθαρση στην ιστορία» και προειδοποιεί ότι η Δύση υποτιμά συστηματικά τη δύναμη των τζιχαντιστών που καταστρώνουν σχέδια δολοφονίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.

 

«Δεν βλέπω κανέναν που να έχει τη δυνατότητα να τους σταματήσει.

 

Μόνο οι Άραβες μπορούν να σταματήσουν το ISIS. Επέστρεψα πολύ απαισιόδοξος.”, δήλωσε ο δημοσιογράφος που πέρασε 10 ημέρες στα στρατόπεδα των τζιχαντιστών αφού πρώτα διαπραγματευόταν επί μήνες μέσω Skype μαζί τους για να του επιτρέψουν την έρευνα.

 

Ο Todenhöfer μίλησε επίσης για «εκστατικό ενθουσιασμό» που επικρατεί μεταξύ των τζιχαντιστών οι οποίοι ελέγχουν μια έκταση μεγαλύτερη από το Ηνωμένο Βασίλειο και υποδέχονται κάθε ημέρα εκατοντάδες πρόθυμους μαχητές από όλο τον κόσμο.

 

Η άδεια δόθηκε επειδή κατά το παρελθόν ο Τοντενχόφερ υπήρξε ιδιαίτερα επικριτικός στην πολιτική των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή.

 

Πηγή: www.lifo.gr

 

890042_islamischer-staat-41.jpg

 

 

 

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Μαρία Καρχιλάκη
Εκλογές ΗΠΑ 2016: αυτά θα ρωτήσουν οι πολίτες τη Χίλαρι και τον Τραμπ στο αποψινό θυελλώδες ντιμπέιτ, της Μαρίας Καρχιλάκη
Παλιέ μου φίλε Γιάκοπο, του Άρη Μαραγκόπουλου
Κουβέντα στον δρόμο για την Βηθλεέμ. (Talk on the road to Bethlehem), του Γιώργου Σαράφογλου (by George Sarafoglou)

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.