Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

«Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου»: Τρόφιμα σε κοινωφελή ιδρύματα Ρόδου και Σύρου αντί προεκλογικής φιέστας

«Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» με επικεφαλής υποψήφιο περιφερειάρχη τον κ. Χαράλαμπο Κόκκινο

Σε κοινωφελή ιδρύματα της Ρόδου και της Σύρου με αγορά τροφίμων αντί να δαπανηθούν σε προεκλογικές φιέστες ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του Χαράλαμπου Κόκκινου και των στελεχών του συνδυασμού του «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου»

Με την παράδοση τροφίμων σε κοινωφελή ιδρύματα στην Ρόδο και στην Σύρο αντίστοιχα ολοκλήρωσαν την προεκλογική εκστρατεία τους σήμερα 25/5/19 τα στελέχη του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου»με επικεφαλής  και υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου τον κ. Χαράλαμπο Κόκκινο.Τα τρόφιμα που παραδόθηκαν προέρχονται από χρήματα που δεν διέθεσε ο συνδυασμός για πολυτελείς προεκλογικές ομιλίες  αλλά για την στήριξη του Γηροκομείου του Αγίου Παντελεήμονα στην Ερμούπολη της Σύρου και στο ορφανοτροφείο της Ρόδο.

Επίσης σήμερα Σάββατο 25/5/’19 θα συνεχιστούν συναντήσεις με τους πολίτες των νησιών μας και την Κυριακή 26/5/΄19 κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και τα στελέχη του συνδυασμού του, καλούν τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να υπερψηφίσουν  τον περιφερειακό συνδυασμό Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου.

SHARE
RELATED POSTS
Ευχές από τον Χαράλαμπο Κόκκινο, Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου
timthumb.jpg
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου: επιστολές σε νεοεκλεγέντες υπουργούς για ρύθμιση επιχειρήσεων και μειωμένο ΦΠΑ
Ηλίας Καραβόλιας
Επιτέλους, μια σοβαρή προσπάθεια για προβλέψεις στην Οικονομία, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.