Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού σε  Ψίνθο, Αρχίπολη, Κοσκινού

 

Σε  Ψίνθο, Αρχίπολη και Κοσκινού περιόδευσε την Δευτέρα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και στελέχη της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου».

Ο κ. Μανώλης Γλυνός συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους των χωριών της Ρόδου, με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις τόσο για ζητήματα καθημερινότητας όσο και ανάπτυξης του νησιού.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, συνομιλώντας με τους πολίτες, τους ανέφερε ότι οι λύσεις για τα ζητήματα που του έθεσαν, βρίσκονται στις συνεργασίες με τους δημάρχους και τις τοπικές κοινωνίες.

«Θα τιμήσουμε το “συμβόλαιο συνεργασίας” με τους πολίτες. Το όραμά μας για Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών είναι αδύνατον να υλοποιηθεί χωρίς συνεργασία με τους αιρετούς και χωρίς την στήριξη των πολιτών. Θα είμαστε δίπλα σας με την ίδια αγάπη και το ίδιο ενδιαφέρον και ως αυριανή περιφερειακή αρχή. Ως “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” και αυριανή Περιφερειακή Αρχή θα απαιτούμε από την Αθήνα, δεν θα επαιτούμε. Μια περιφερειακή αρχή, πρέπει να είναι αποτελεσματική για τους κατοίκους της και όχι αρεστή στην εξουσία. Οι αρεστοί της εξουσίας πολύ σύντομα θα πάρουν την απάντησή τους, από τους ίδιους τους πολίτες. Εμείς έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε γιατί μέλημά μας είναι να είμαστε χρήσιμοι», ανέφερε ο κ. Μανώλης Γλυνός.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Το νέο πάλιωσε και το παλιό νεάζει, του Πάνου Μπιτσαξή
28-21394817727954s.jpg
ΠτΔ: Δεν είναι δυνατόν μια ευρωπαϊκή χώρα να μην σέβεται τις θεμελιώδεις αρχές της ΕΕ
Giannis Sideris
Βαραίνει το κλίμα με Τουρκία, του Γιάννη Σιδέρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.