Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στην Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος: Ο σκληρός πυρήνας που χρεοκόπησε την Αθήνα θέλει να επιστρέψει

Spread the love

Ο κος Παύλος Γερουλάνος είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων

Τώρα ξέρουμε από που ήρθε το σύνθημα «η Αθήνα μας ανήκει».

Πίσω από τα λόγια για ανανέωση “με εμπειρία”, στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Μπακογιάννη βρίσκεται ο σκληρός πυρήνας μίας ομάδας ανθρώπων που ενήργησαν λες και η Αθήνα είναι φέουδο.

Και με τις πράξεις τους γονάτισαν τον Δήμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όχι 1, όχι 2, αλλά 6 (!) στους 10 Αντιδημάρχους της δημαρχίας Κακλαμάνη που άφησε εποχή με την ανικανότητά της βρίσκονται μέσα στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογιάννη.

Συμπεριλαμβανομένου και του Αντιδημάρχου Οικονομικών που “επέβλεπε” την χρεοκοπία του Δήμου. Υπενθυμίζεται ότι άφησαν πίσω τον Δήμο το 2010 με 210 εκατομμύρια ευρώ χρέος και 50 εκατομμύρια ετήσιο έλλειμμα. Στην ψάθα.

Χρειάστηκαν αιματηρές θυσίες όλων μας για να έχει σήμερα μειωθεί το χρέος στο μισό και να καταγράφεται ετήσιο πλεόνασμα 20 εκατομμύρια.   

Για να μην αρχίσουμε να μιλάμε για ανθρώπους που με την συμπεριφορά τους απαξίωσαν τον Δήμο. Όπως για παράδειγμα άνθρωποι που δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν μία χριστουγεννιάτικη ρόδα στο Σύνταγμα…

Κρίμα. Σε μία νέα εποχή που ο Δήμος χρειάζεται δημιουργικές συνθέσεις, ο κ. Μπακογιάννης επιδιώκει να επαναφέρει ανθρώπους και συστήματα από το παρελθόν που διοίκησαν τον Δήμο την εποχή του καταστροφικού “πάρε-δώσε”.

Με τέτοια βαρίδια, «Αθήνα ψηλά» δεν πας.

SHARE
RELATED POSTS
Μόνο για «πατρικείους»…, του Γιώργου Αρκουλή
Giannis Sideris
Η Ελλάδα κρεμασμένη στις κεραίες, του Γιάννη Σιδέρη
Είσαι ο τόπος εγγραφής του συστήματος, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.