Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στην Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος: “Θέλω συνεργασία με τους συνυποψηφίους μου όπου συμφωνούμε” – Όλη η συνέντευξη

Spread the love

Θέλω συνεργασία με τους συνυποψηφίους μου όπου συμφωνούμε
Και με τον κ. Ηλιόπουλο και με τον κ. Μπακογιάννη υπάρχουν θέματα με τα οποία διαφωνώ. Εκεί όμως που αναγνωρίζω ότι υπάρχει ένα πεδίο σύγκλισης γιατί να μην πάρει ο καθένας μας πρωτοβουλίες να έχουμε ένα κοινό μέτωπο; Σαν πολίτες αυτής της χώρας έχουμε κουραστεί όλοι να βλέπουμε τους πολιτικούς να τσακώνονται μόνο για να τσακώνονται. Άνθρωποι που συμφωνούν να διαφωνούν ή άνθρωποι να παίρνουν την αντίθετη θέση από αυτή που υποστήριζαν μέχρι τώρα, απλώς για να κάνουν αντιπολίτευση. Όλοι μας έχουμε κουραστεί από αυτή τη νοοτροπία. Εμείς τι λέμε σαν παράταξη που κατεβαίνει για το Δήμο των Αθηναίων; Πρώτη προτεραιότητα είναι ο Αθηναίος. Εάν πρώτη προτεραιότητα είναι ο Αθηναίος δεν έχει νόημα να κάνουμε μια στείρα αντιπαράθεση σε θέματα στα οποία συμφωνούμε. Άρα λέμε: Πάμε μαζί να κάνουμε ένα κοινό μέτωπο ή θα μείνετε ταμπουρωμένοι πίσω από τα κόμματά σας και θα διαφωνείτε μόνο για να διαφωνείτε;

Κοινό μέτωπο στην αντιμετώπιση των ναρκωτικών
Ένα πράγμα που είναι καινούργιο στην εξίσωση είναι ότι και οι δυο συνυποψήφιοι -και γι’ αυτό αποτάνθηκα σε αυτούς τους δυο- έχουν εκφραστεί υπέρ των χώρων ελεγχόμενης χρήσης. Σε διάφορα μέρη του κόσμου, σε διάφορες πόλεις που έχει αντιμετωπιστεί το θέμα αρκετά αποτελεσματικά, δίνουν την ευκαιρία σε χρήστες, αντί να κάνουν τη χρήση στο δρόμο, να την κάνουν μέσα σε χώρους που είναι ελεγχόμενοι. Υπό την έννοια ότι ελέγχεται η υγεία τους, ελέγχονται οι συνθήκες. Προστατεύονται οι χρήστες με βελόνες που δεν είναι μολυσμένες. Γενικά δημιουργούνται συνθήκες τέτοιες μέσα στις οποίες ο χρήστης μπορεί να νιώθει ασφαλής και την ίδια ώρα να νιώθει και ο πολίτης της πόλης ασφαλής.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων κου Παύλου Γερουλάνου στο ΘΕΜΑ 104,6 fm στους δημοσιογράφους Γιώργο Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο.

SHARE
RELATED POSTS
Σεπτέμβρη λένε…, της Άννας Κοντοπίδη [Νάξος]
Υπάρχει, άραγε ΕΣΡ;, Του Γιώργου Αρκουλή
Απορίες για το Ελληνικό. Εκτός των εγκαινίων της έναρξης, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.