Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στην Πολιτική

Λάθος πάθος, του Γιώργου Πίτσου

Spread the love

Καλώς ήρθατε στην χώρα του Ποτέ. Σ έναν υπέροχο -φευ – φανταστικό χώρο , στην χώρα της μπλογκόσφαιρας. Περιδιαβαίνοντας τούτα τα σοκάκια ψήνεσαι πως ζεις σ ένα παράλληλο σύμπαν, σε έναν Τενεσσικό ” γυάλινο κόσμο “.
Άνθρωποι κι ανθρωπάκια ταμπουρωμένοι  στα χαρακώματα των πληκτρολογίων , με πάθη και μίση στα όρια.
Δεν τολμάς να πεις μια γνώμη και πέφτουν να σε φάνε. Κι εγώ ο αφελής πίστευα πως απλά υπερασπίζονται την άποψη τους. Όχι κύριε ( και κυρία / πολιτικά ορθόν ).
Στον ιντερνετικό κόσμο ( ευτυχώς μόνο) ζουν και βασιλεύουν οι αγέλες. Κοπάδια λυσσασμένα με δικούς τους κώδικες αναγνώρισης κι επικοινωνίας , έτοιμα για ομαδικά πυρά χυδαιότητας .
Μην ψελλίσεις κάτι για τον ΣΥΡΙΖΑ και στην πέφτουν οι κόκκινοι Χμέρ βρίζοντας σε για φασίστα και γιουσουφάκι  της τρόικας. Οποίος δεν είναι αριστερός γιαλαντζί ( γιατί περί αυτών πρόκειται ) , είναι καταγέλαστος φιλελέ.
Κάθε σχολιασμός στον γόνο  Κυριάκο,  είναι πισώπλατο  χτύπημα στην σταθερότητα και την ευημερία του τόπου , ανθελληνισμός . Έγινε ο Άδωνις η φωνή της κενής λογικής .
Η ερώτηση και μόνο quo Vadis Pasok;  Κρύβει κρυφολάγνο ερωτισμό αλά κουμουντουρού μεριά. Τόλμα να πεις σε πασόκο   ” αγόρι , πως σας λένε σήμερα;” κι αίφνης βαφτίστηκες εχθρός της αλλαγής και υβριστής του Ανδρέα Παπανδρέου (ναι σου λέω ).
Μην ξεχάσεις να εκφράσεις τον θαυμασμό σου στη ΔΗΜΑΡ γιατί όχι μόνο διάσπασε το κενό αλλά τα κομματάκια πολλαπλασιάστηκαν σε πολλά μικρά κενάκια  και οδηγούνται σε πρωτοφανείς κενώσεις. Και θα σου κόψουν τον καφέ στο Φίλιον και το Ίλιον ( καθότι στροφή στο λαό ).
Το παραμικρό σχόλιο για το Σταύρο ( απορία : γιατί τα Μέσα τον λένε Σταύρο κι όχι Σταυράκη σαν κάποιους άλλους ; ) εξεγείρει τους άσπιλους ιππότες του Ποταμιού που τίποτα δεν είδαν ούτε άκουσαν για το φόνο της χώρας Π.Σ (προ Σταύρου ).
Οι φασίστες ευτυχώς είν’ αναλφάβητοι κι αρκούνται σε αναρτήσεις με μούσκουλα και παράτες που δεν βλέπουμε γιατί έχουν  φάει μπλοκ ( το’μαθα κι αυτό ).
Και ναμαστε στις οθόνες να τρώμε τις σάρκες μας και να μετράμε το αντριλίκι μας με βρισιές και like. Και να στοιχίζονται πίσω μας κι άλλοι που ούτε καν διάβασαν ούτε καν είδαν αλλα ειναι ομοϊδεάτες μας.
Αχ η ξενητειά  μας πήρε τα καλλίτερα παιδιά ! Άκροβολισμένοι στα Παρίσια και στις Λόντρες, μας πουλάνε ασφαλή αριστεροσύνη. Για βάλε μία Κορνήλιο Καστοριάδη με διπλή και σώς  Αλλιέντε ! Ένας ελιτισμός  sponsored  by  babas and other χορηγίες . Εκεί ψηλά στα μπαφοχώρια, άντρες γυναίκες και τεκνά , πονάνε χώρια !
Μακάρι όλο αυτό το συσσωρευμένο πάθος νά’βγαινε στη δουλειά, την κοινωνία , την καθημερινότητα. Μακάρι όλοι αυτοί οι ανιδιοτελείς δημοκράτες να κυκλοφορούσαν ανάμεσα μας. Μακάρι τα πυρά όλων προς όλους να στρέφονταν προς το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που μας ταλανίζει χρόνια.
Υποπτεύομαι πως στο διαδίκτυο κατοικεί το alter ego μας . Εμείς οι ολομόναχοι  κουρνιάζουμε στις σπηλιές μας περιμένοντας το βράδυ της Κυριακής με  Κοσιώνη  και Ελλάδα  πού’χεις πολλά ταλέντα .

Υ.Γ.  Δοκιμάστε μια viral παστουρμαδόπιτα. Αίφνης θα εμφανιστούν χαριτωμένα σκυλάκια με στολές θιβετιανών μοναχών και θα απαγγέλλουν Ελύτη. Καληνύχτα με μιά σκέψη του. Μην κάνετε like ούτε share . Οι μασχάλες σας ίσως μυρίσουν λίγο.

Ο  Γιώργος Πίτσος  είναι Πολιτικός Μηχανικός.

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the view of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
National Public Radio (NPR): ό,τι ποιοτικότερο διαθέτει το αμερικανικό μιντιακό σύστημα, της Μαρίας Κοζάκου
Είναι και σας ο δήμος σας ματιασμένος;, της Ματίνας Ράπτη-Μιληλή
Έγκλημα στη Βουλιαγμένης: Ενοχλεί ο θάνατος, η δειλία ή ο τρόμος της επανάληψης;, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.