ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Παρών στο “Ρόδος για τη ζωή” ο Μανώλης Γλυνός: “Πυλώνας κοινωνικής αλληλεγγύης οι εθελοντικές και κοινωφελείς δράσεις”

Spread the love

“Συγχαρητήρια στους εθελοντές και χιλιάδες μετέχοντες στην επιτυχημένη εκδήλωση της ΑμκΕ “Η Ρόδος για τη ζωή.”

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ Μανώλης Γλυνός συμμετείχε στην εκδήλωση “Η Ρόδος για τη ζωή” μαζί με χιλιάδες συμπολίτες μας. Σχολιάζοντας την επί 9η συνεχόμενη χρονιά παλλαϊκή εκδήλωση, που έχει καταστεί θεσμός στον αγώνα για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου ο επικεφαλής της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου” κ Γλυνός δήλωσε τα εξής:

Μια από τις κορυφαίες στιγμές της κοινωνικής αλληλεγγύης, είναι ο εθελοντισμός, και οι κοινωφελείς δραστηριότητες, χωρίς την προσδοκία ή απαίτηση υλικού ή άλλου είδους ανταλλάγματος. Η σημερινή παρουσία χιλιάδων συμπολιτών με σκοπό τη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο σηματοδοτεί την ελπίδα και την αλληλεγγύη. Κι όπου συνυπάρχει ελπίδα και αλληλεγγύη, τίθενται βάσεις για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία με συνοχή.

Η ΑμκΕ «Η Ρόδος για την Ζωή», οι εθελοντές και οι συμμετέχοντες, απέδειξαν και φέτος ότι δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο, συντελούν θαύματα. Όλοι με τη καθολική συμμετοχή μας  στην καινοτόμο δράση της ΑμκΕ «Η Ρόδος για την Ζωή», έχουμε καταφέρει αυτή η μέρα  να αναχθεί σε θεσμό και μία από τις μαζικότερες εκδηλώσεις στην Ελλάδα. Μία εκδήλωση  που έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση γύρω από την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη του καρκίνου, κάνοντας συμμέτοχο και κοινωνό της προσπάθειας αυτής κάθε συμπολίτη.

Οι διοργανωτές και οι εθελοντές είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Χρέος μας είναι να στηρίζουμε την προσπάθειά τους, ο καθένας από το δικό του μετερίζι απαιτώντας παράλληλα αποτελεσματικότερες και ουσιαστικότερες κρατικές δομές και πολιτικές στον τομέα της πρόληψης.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη συγκέντρωση.”

SHARE
RELATED POSTS
Ρόδος, 5 Μαρτίου “Ματωμένα Χώματα” με τον Γρηγόρη Βαλτινό στην αφήγηση. Μουσική παράσταση από τον Δήμο Ρόδου
Το αύριο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Χάνουν ευκαιρίες όσοι ασχολούνται μόνο με τα κυβικά του μπετόν, της Λίνας Παπατσή (Υπ.Περιφερειακή Σύμβουλος)
Φ.Χατζηδιάκος:ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ για την δωρεάν παραχώρηση. Λάθος το αίτημα για την παροχή «ανταλλάγματος».

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.