Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Παρών ο Δήμαρχος Ρόδου Φ.Χατζηδιάκος: “Οδός Καμείρου: έπεσε το τοιχίο, έτοιμοι για τη δημιουργία τρίτης εισόδου στην πόλη”

«Προχωρούμε ταχύτατα πλέον για τη δημιουργία μιας τρίτης εισόδου της πόλης» δήλωσε ο Δήμαρχος

Ένα μεγάλο έργο για την αποσυμφόρηση της πόλης και τη δημιουργία μίας τρίτης εισόδου και εξόδου βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσής του. Σήμερα (Τετάρτη) ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Καρατζιά και υπηρεσιακούς παράγοντες, μετέβη επί τόπου στην οδό Καμείρου όπου καθαιρέθηκε το μεγάλο τοιχίο μετά την πρόοδο των ανασκαφικών εργασιών.

Η επιμονή και η μεθοδικότητα της δημοτικής αρχής είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσει η διαδικασία που εκκρεμούσε από το 1994 όταν έγινε η αναθεώρηση του σχεδίου πόλεως Ρόδου. Το έργο που ακόμη και σ΄ αυτό το τελικό του στάδιο είχε καθυστέρηση 8 μηνών προχωράει και πάλι με γοργούς ρυθμούς σύμφωνα και με την προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος με την Εφορεία Αρχαιοτήτων.

Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος δήλωσε: «Οι μελέτες από πλευράς Τεχνικών Υπηρεσιών και ΔΕΥΑΡ είναι έτοιμες και διαθέτουμε 500.000 ευρώ από ίδιους πόρους για την ολοκλήρωση του έργου το οποίο θα δημιουργήσει την τρίτη είσοδο της πόλης, θα αποσυμφορήσει και την οδό Μιχαήλ Πετρίδη αντιμετωπίζοντας το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή ενώ θα δώσει προοπτική νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Οφείλω να ευχαριστήσω την επιβλέπουσα αρχαιολόγο και το προσωπικό που προσλήφθηκε για τον ιδιαίτερο ζήλο που επιδεικνύουν στο συγκεκριμένο έργο. Επισκέφτηκα επιτόπου το έργο την επομένη της Πρωτοχρονιάς  και την επομένη των Φώτων και διαπίστωσα ότι παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες δουλεύουν ασταμάτητα».


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
2 Δεκεμβρίου: Η γιορτή για τους ΑμΕΑ Ρόδου που διοργανώνει ο Δήμος
Ηλίας Κόλλιας: Ο τελευταίος Μεγάλος Μάγιστρος-Βαγγέλης Παυλίδης: δρόμοι παράλληλοι, του Νίκου Νικολάου
Δέσμευση του Μανώλη Γλυνού να δοθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα ώστε να αναπτυχθούν οι ακαδημίες όλων των ομάδων με έδρα την πόλη της Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.