Αθλητικά/Αθλητισμό

Παρών – απών στη Μαδρίτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Πολύ τυχερή αποδείχτηκε στη Μαδρίτη η Γιουνάϊτεντ, άσε που δεν ήθελε πολύ να κλέψει τη νίκη στο τελευταίο οκτάλεπτο που αγωνίστηκε με βάση των αξία, την πείρα και την φήμη της. Η Ατλέτικο τού μόνιμα αναιδούς Ντιέγκο Σιμεόνε (έφυγε πάλι σαν βρεγμένος γάτος για τ’ αποδυτήρια χωρίς να χαιρετήσει κανέναν αντίπαλο!) άξιζε να πάρει τη νίκη που θα την έβαζε στο κόλπο της πρόκρισης, κράταγε ως το τέλος, και στο μοναδικό λάθος της άμυνας, δέχτηκε την ισοφάριση, αφού πριν και μετά είχε δύο «βαρβάτα» δοκάρια με τους Γιορέντε και Γκριεσμάν. Εν πάση περιπτώσει, οι διαφορές θα λυθούν στο «Ολντ Τράφορντ», εκεί όπου και ο διάσημος Κριστιάνο Ρονάλντο (αν χρησιμοποιηθεί…) θα χρωστάει μια καλή εμφάνιση` χθες, ο Πορτογάλος σταρ ήταν Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Σ και οι θεατές συνειδητοποίησαν ότι βρισκόταν στο τερέν όταν γκρίνιαζε ή ζητούσε φάουλ από έναν φοβισμένο Ρουμάνο διαιτητή (έδειξε οκτώ κάρτες!).

Το ότι τα δύο γκολ της αναμέτρησης (1-1) πέτυχαν οι πιτσιρικάδες Φέλιξ και Ελάνγκα, δικαιώνει το κλασικό: ότι το ποδόσφαιρο το παίζουν οι νέοι!

Ισοπαλία προέκυψε και στο ματς της Λισαβόνας, με την Μπενφίκα να ισοφαρίζει 2-2 τον δυνατό και φιλόδοξο εφέτος ‘Αγιαξ, τον οποία κατευθύνει ένας προπονητής ο οποίος -όπως σημειώνουν οι ειδικοί- βγάζει λαγούς από το καπέλο του!

Κατά τα άλλα, η  φάση των νοκ άουτ στις ήσσονος σημασίας ευρωπαϊκές διοργανώσεις ολοκληρώνεται απόψε με αρκετά παιχνίδια, σε δύο από τα οποία θα φανεί αν οι δικοί μας Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα καταφέρουν να διακριθούν απέναντι στις Αταλάντα και Μίντιλαντ, αντίστοιχα. Η ισοπαλία ευνοεί τους φιλοξενούμενους, που σημαίνει ότι τα καμάρια μας έχουν πρόσθετο λόγο να αγωνιστούν με αυταπάρνηση!

Γερά λοιπόν!!

SHARE
RELATED POSTS
Σύλλογος μεγάλος!, του Γιώργου Αρκουλή
Ούτε το εργόσημο!, του Γιώργου Αρκουλή
Υπόκλιση στον Ράσφορντ, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.