Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Παραβάτες οι 3 στους 5!, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Οι αριθμοί είναι εφιαλτικοί: Πάνω από 500 πρατήρια βενζίνης είχαν στοχοποιηθεί από την αρμόδια Αρχή ελέγχου του Κράτους, οι μάγκες οι δημόσιοι υπάλληλοι κατάφεραν να τσεκάρουν τα 306 και από αυτά, και τα 180 έβγαλαν παραβάσεις, διαφόρων ειδών: λαθρεμπορία, νόθευση, ακατάλληλες δεξαμενές κλπ. Με άλλα λόγια, όχι μόνο πληρώνουμε την ακριβότερη βενζίνη και πετρέλαιο στην Ευρώπη, μας κλέβουν και από πάνω είτε με την μέθοδο της νόθευσης, είτε μέσω αέρα κοπανιστού που απολαμβάνει το ρεζερβουάρ μας από την αντλία του κάθε απατεώνα.

Και η τιμωρία των παραβατών ποια ήταν; Κατασχέθηκαν, λέει η είδηση, μερικές δεκάδες χιλιάδες  καύσιμα (δηλαδή ανακουφίστηκε η φοράδα στ’ αλώνι)  και –προφανώς- θα προκύψουν κάποια πρόστιμα που θα μοιάζουν με χάδια. Διότι την ζημιά που υφίστανται καθημερινά οι καταναλωτές, ουδείς κρατικός ελεγκτής μπορεί να την αποκαταστήσει.

Προτείνω στον Τριανταφυλλόπουλο, που του αρέσουν τα ανόθευτα γκάλοπ γύρω από τα απολιτικά και αθλητικά πράγματα του τόπου, να φτιάξει ένα σχετικό με την αξιοπιστία των βενζινοπωλών, «καθ’ άπασα την επικράτεια». Φοβάμαι πως το αποτέλεσμα που θα προκύψει, θα μας κάνει αλλεργικούς στην  ανατριχίλα…

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Κρίσεις ΚΥΣΕΑ 2020: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν
Αξίες, αρχές και πατερίτσες, του Κωστή Α.Μακρή
11049464_10153794481499523_4185608025578033362_n.jpg
Το έργο τουλάχιστον σας άρεσε, κυρία Λίνκολν;, του Χρήστου Χωμενίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.