Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Παράταξη Φ.Χατζηδιάκου: “κ. Τσίκκη, «κρείττον του λαλείν το σιγάν»

Spread the love

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δικηγόρος και διετέλεσε Δήμαρχος Ρόδου της θητείας 2014-2019. Έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.  Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ρόδος δύναμη Πολιτών”

 

Παρότι η παράταξη μας για λόγους αρχής, δεν συνηθίζει να απαντά σε πρώην μέλη-στελέχη της, που αυτομόλησαν στην παράταξη του κ.Καμπουράκη, αυτή τη φορά θα κάνουμε μια εξαίρεση για αυτόν που (με επίκληση της ανδρικής του τιμής) «θα έκλεινε την πόρτα τελευταίος».

Κύριε Τσίκκη, αν τιμούσατε τις αντιμισθίες που παίρνατε, σαν Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ (2014-2017) και ως αντιδήμαρχος πληροφορικής κ.λπ. (2018-2019), και τώρα σαν Πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι, η δημοτική επιχείρηση ΔΕΣ ΡΟΔΑ καθόλη την πενταετία της προηγούμενης δημοτικής θητείας :

-Δεν έλαβε κανένα δάνειο από τραπεζικό οργανισμό.

-Δεν έλαβε καμία επιχορήγηση από τον Δήμο.

-Πλήρωσε 1.000.000€ στο ΙΚΑ για οφειλές έως το 2010 των συγχωνευθεισών κοινωφελών επιχειρήσεων των καποδιστριακών δήμων.

-Πλήρωσε 542.000€ με δικαστική απόφαση για αναδρομικά μισθών των εργαζομένων πριν το 2014.

-Εξόφλησε οφειλές άνω 400.000€ προμηθευτών προ του 2014.

-Αγόρασε 4 καινούρια λεωφορεία (2 μεγάλα, 2 μικρά).

-Αγόρασε 9 μεταχειρισμένα λεωφορεία.

-Αγόρασε και εγκατέστησε καινούργιο πλυντήριο λεωφορείων.

-Αντικατάστησε με εντελώς καινούργιες 65 στάσεις στη δυτική πλευρά.

-Εγκατέστησε το σύστημα τηλεματικών έξυπνων στάσεων.

Και όλα αυτά μόνο με έσοδα της επιχείρησης και την ορθολογική και συνετή διαχείριση του πρώην προέδρου της και συγχωριανού σας Δημητρίου Χρ. Παρασκευά, τον οποίο μπορείτε να συμβουλεύεστε ώστε να ενημερώνεστε σωστά.

Αυτή ήταν η διαχείριση της προηγούμενης δημοτικής αρχής και αντί για τις «φωτοβολίδες» που εκτοξεύσατε, σας συνιστούμε να διαβάσετε καλά την υπ’ αριθμ. 102/2020 (ΑΔΑ:ΩΓΓΔΟΚΙ9-ΥΧΤ) ομόφωνη απόφαση του διοικητικού σας συμβουλίου, που και με την δική σας θετική ψήφο ενέκρινε τον θετικό ισολογισμό του 2019 της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, από τον οποίο προκύπτει ότι εσείς παραλάβατε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

Κατανοούμε την ανάγκη να δικαιολογήσετε την παρούσα οικονομική κατάσταση της ΔΕΣ ΡΟΔΑ λόγω της πανδημίας, όμως είναι πιο φρόνιμο να αναρωτηθείτε, από ποιό «μαξιλάρι» σας «προίκισε» ο κ.Καμπουράκης περίπου με 1.300.000 Ευρώ το 2020, ενώ για το έτος 2021 σας έχει εγκρίνει ήδη ενίσχυση 1.400.000 Ευρώ;

Γι’ αυτό κύριε Τσίκκη: «κρείττον του λαλείν το σιγάν».

Το Γραφείο Τύπου

της δημοτικής παράταξης

«ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

SHARE
RELATED POSTS
Κι άλλες απώλειες για τον Γιώργο Χατζημάρκο-Αποστροφή προς τον Περιφεριάρχη Ν.Αιγαίου και από τις Κυκλάδες με μομφές από την Θεώνη Λειβαδάρου
Στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” ενέταξε έργα των 5 εκ. ευρώ ο Δήμος Ρόδου-Ιαλυσός, Λάρδος, Γεννάδι, Αρχάγγελος, Μονόλιθος, Κάμειρος
Υπερθεαματικό θαύμα από το “Ροδίων Παιδεία” – Η παράσταση “Mamma Mia” που έδωσε ρυθμό και χαρά!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.