Το σχόλιο της ημέρας

Πανδημία, του Πάνου Μπιτσαξή

Ο Πάνος Μπιτσαξής είναι ποινικολόγος και συγγραφέας του αυτοβιογραφικού-ιστορικού βιβλίου “΄Οταν το μέλλον έπαιζε κρυφτό..”

Ειλικρινά διερωτώμαι. Οι φωστήρες της κυβέρνησης και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, με τις καλές σπουδες και τις επιτελικές ικανότητες, περίμεναν κάτι άλλο από αυτό που συμβαίνει; Περιμένουν κάτι άλλο από την επιδείνωση που εξελίσσεται; Αρχίζω να αμφιβάλλω πολύ για τη κρίση τους αν πράγματι αιφνιδιάστηκαν.Πλειάδα επιστημόνων και σοβαρών ανθρώπων τους το λένε από πολύ καιρό.Καθαρά με κάθε τρόπο. Ποιον ακούνε στο Μαξίμου; Ας μας το πουν να τον χαιρόμαστε. Τον Γεωργιάδη που αναγορεύτηκε σε αρχίατρο; Δεν είναι το άνοιγμα της οικονομίας το πρόβλημα. Είναι ότι δεν άφησαν λάθος για λάθος να μην το διαπράττουν κατ’ εξακολούθηση. Και μάλιστα με μια άκρως ενοχλητική αυταρέσκεια και οίηση . Θα επανέλθω σε αυτά. Αν πάλι το ήξεραν αλλά είπαν ας γίνει ότι θέλει δεν μας νοιάζει τότε δεν μιλάμε μόνο για πολιτικές ευθύνες. Γιατί χάνουμε μια κωμόπολη το μήνα

Κι ακόμα διστάζουν στον καθολικό εμβολιασμό και συζητούν αν πρέπει να κλείνουν στη Καρδίτσα τα μπουζουξίδικα στις 1.00. Δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδάρων άχυρα. Δεν έχουν επίγνωση των πραγματικών συνθηκών. Χωρίς αυτήν σχεδιασμός δεν μπορεί να υπάρξει. Η διαχείριση της πανδημίας είναι δυστυχώς παραπάνω από απογοητευτική. Και αν συνεχιστεί με πείσμα θα γίνει ολέθρια..


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
13151741_10207909895578231_5093440124938901213_n.jpg
Το βίντεο της Τροχαίας στα χέρια των κορακιών-ΜΜΕ. Αυτός που το’δωσε θα τιμωρηθεί;, της Άννας Κοντοπίδη
llll.png
Δεν μας εξέπληξε ο Γερούν…, , του Νίκου Βασιλειάδη
Αγώνας υπέρ μιας καλής Ευρώπης;, της Μαρίας Κοζάκου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.