Το σχόλιο της ημέρας

Πανδημία, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

Ο Πάνος Μπιτσαξής είναι ποινικολόγος και συγγραφέας του αυτοβιογραφικού-ιστορικού βιβλίου “΄Οταν το μέλλον έπαιζε κρυφτό..”

Ειλικρινά διερωτώμαι. Οι φωστήρες της κυβέρνησης και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, με τις καλές σπουδες και τις επιτελικές ικανότητες, περίμεναν κάτι άλλο από αυτό που συμβαίνει; Περιμένουν κάτι άλλο από την επιδείνωση που εξελίσσεται; Αρχίζω να αμφιβάλλω πολύ για τη κρίση τους αν πράγματι αιφνιδιάστηκαν.Πλειάδα επιστημόνων και σοβαρών ανθρώπων τους το λένε από πολύ καιρό.Καθαρά με κάθε τρόπο. Ποιον ακούνε στο Μαξίμου; Ας μας το πουν να τον χαιρόμαστε. Τον Γεωργιάδη που αναγορεύτηκε σε αρχίατρο; Δεν είναι το άνοιγμα της οικονομίας το πρόβλημα. Είναι ότι δεν άφησαν λάθος για λάθος να μην το διαπράττουν κατ’ εξακολούθηση. Και μάλιστα με μια άκρως ενοχλητική αυταρέσκεια και οίηση . Θα επανέλθω σε αυτά. Αν πάλι το ήξεραν αλλά είπαν ας γίνει ότι θέλει δεν μας νοιάζει τότε δεν μιλάμε μόνο για πολιτικές ευθύνες. Γιατί χάνουμε μια κωμόπολη το μήνα

Κι ακόμα διστάζουν στον καθολικό εμβολιασμό και συζητούν αν πρέπει να κλείνουν στη Καρδίτσα τα μπουζουξίδικα στις 1.00. Δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδάρων άχυρα. Δεν έχουν επίγνωση των πραγματικών συνθηκών. Χωρίς αυτήν σχεδιασμός δεν μπορεί να υπάρξει. Η διαχείριση της πανδημίας είναι δυστυχώς παραπάνω από απογοητευτική. Και αν συνεχιστεί με πείσμα θα γίνει ολέθρια..

SHARE
RELATED POSTS
17554450_10155119714123486_4064434241236161603_n.jpg
30-3-2017: Σχολιασμοί επί θύραις [iPorta.gr]
Οι κουρτίνες της κ. Κεραμέως, του Νίκου Βασιλειάδη
Το σχόλιο της ημέρας: ΕΜΣΤ ή συνοικιακή γκαλερί;, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.