Αθλητικά/Αθλητισμό

Πήρε μπρος το παρασκήνιο…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

 

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Catering-Συνέδρια-Γάμοι-Βαπτίσεις-Εκδηλώσεις

Απ.Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στ.Διαγόρας)-Ρόδου-Λίνδου (ΙΚΑ)-Λεωφ.Κρεμαστής-Πηγές Καλλιθέας (Μάϊος-Οκτώβριος)

Αναμένοντας –με βάση το νέο αθλητικό Νόμο Αυγενάκη- την απαλλαγή κάποιων Ομοσπονδιών από τους «δεινόσαυρους» της ηγεσίας τους, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μαθαίναμε κάτι από το παρασκήνιο που θεωρείται βέβαιο πως έχει δρομολογηθεί ενόψει εκλογών. Ξέρετε γιατί αναρωτιέμαι; Διότι, ένας Βασιλακόπουλος (του μπάσκετ) κρατώντας εδώ και δεκαετίες το πόστο, δεν είναι δυνατό να μην προσπαθήσει να επιβάλει κάποιον «διάδοχό του». Στις ιδέες, να μην παρεξηγηθώ…

Ένας Διαθεσόπουλος της κολυμβητικής Ομοσπονδίας, άτομο το οποίο στηρίζεται από το δυναμικότερο σωματείο του κλάδου ονόματι Ολυμπιακός Πειραιώς, μάλλον θα φύγει –αν φύγει- χωρίς να αφήσει ίχνη της πολυετούς δράσης του… ’Ηδη ο σπουδαίος κολυμβητής μεγάλων αποστάσεων σε ανοικτή θάλασσα Σπύρος Γιαννιώτης εκδήλωσε ενδιαφέρον, αλλά είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρει αν δεν εξασφαλίσει την «ευχή» του Πειραιώτη δικηγόρου; Στην ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία, κάποιοι μιλάνε για «εμφύλιο», αλλά ας περιμένουμε τα γεγονότα.

Υπάρχει και η ΕΠΟ, η πλέον πολύπαθη (και σε ένα βαθμό ‘αμαρτωλή’) Ομοσπονδία, την ηγετική καρέκλα της οποίας πολύ γουστάρουν να ελέγχουν οι θεωρούμενοι βαρόνοι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (οι τέσσερις γνωστοί!). Θεωρείται βέβαιο ότι ο νυν Γραμμένος, αν και δεν ζορίζεται από όρια ηλικίας, θα επιστρέψει σπίτι (ή στο γραφείο του), όποτε γίνουν οι εκλογές. Εννοείται πως η ‘ρουλέτα’ για τον υποψήφιο, ο οποίος θα κερδίσει, γυρίζει χωρίς ο γκρουπιέρης να έχει ρίξει την μπίλια… Για να σας βάλω, πάντως, λίγο στο κλίμα, θα καταθέσω το εξής:

Πριν λίγες εβδομάδες, ένας από τους μεγαλομετόχους των «μεγάλων» κλαμπ, μίλησε με πρόεδρο επαρχιακής ΠΑΕ, ο οποίος έχει πείρα στα διοικητικά, έχοντας θητεύσει στην σούπερλιγκ. Τον διαβεβαίωσε πως έχει το «οκέϊ» δεύτερου «μεγάλου’, ενώ σχεδόν έχει «ψηθεί» και ο τρίτος (από τους τέσσερις!) και τον ρώτησε αν ενδιαφέρεται για την προεδρία της ΕΠΟ. Ο ερωτώμενος –πολύ έξυπνα- του έδωσε την εξής απάντηση:

«Αν είναι τα μέλη της διοίκησης να  σηκώνουν κινητό τηλέφωνο όταν συνεδριάζουμε ΔΕΝ ενδιαφέρομαι».

Προσθέτοντας πως θα δεχόταν αν ο ίδιος είχε τον έλεγχο του… πλήθους των μελών του ΔΣ. Απάντηση δεν πήρε, οπότε η βολιδοσκόπηση έληξε εκεί.

Πλάκα δεν έχει;

Στο μεταξύ, η εθνική μας κάτω των 21, ηττήθηκε προχθές καθαρά από τη Λιθουανία, αν και ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΦΑΒΟΡΙ. Άραγε αντελήφθη το πρόβλημα ο προπονητής κ. Γιάννης Γκούμας;

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Κρίμα που ο Λίο μεγαλώνει…, του Γιώργου Αρκουλή
Ευτυχώς η Λίβερπουλ εμπιστεύεται Έλληνα!, του Γιώργου Αρκουλή
Η αθλητική παιδεία και η βία στα γήπεδα, του Αντγου (ε.α.) Ιωάννη Μ.Ασλανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.