Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Ο ΙΡΒΙΝ, Ο ΠΑΟΥΛΟ κι ΕΓΩ, του Γιώργου Πίτσου

Spread the love

Ο  Γιώργος Πίτσος  είναι Πολιτικός Μηχανικός.

 

Κυριακή πρωί και σαν σωστός χριστιανός μπήκα στο Facebook να κάνω μπανιστήρι στις ζωές των “φίλων ” μου, να γελάσω με τις σαχλαμάρες τους και να δω πόσα like πήραν οι δικές μου σοφίες.

Τσουπ πετάγεται μπροστά μου ο πρόεδρος ΑΛΕΞΗΣ και μου λέει: παρ’ τον στα χέρια σου ! Ώπα πρόεδρε,  μια φορά σε ψήφισα εντάξει αλλά δεν έχουμε και τόση οικειότητα. Παρ’ τον ! μου ξαναλέει επιτακτικά, Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου!

Βάστα Τούρκο να γεμίσω. Για στάσου βρε πρόεδρε. Φτιάξε καφέ. Κι άκου.

Την έχω πατήσει μια φορά. Αριστεροί άνθρωποι, σκατά στα μούτρα μας, που πήγαμε να εκλέξουμε πρόεδρο στο γάμο. Για το ΚΙΝΑΛ λέω. Να εκλέξουμε πρόεδρο χωρίς αρχές, διαδικασίες, πολιτικές θέσεις, δεσμεύσεις. Δικαίως προέκυψε η Πάπισσα Φώφη. Διαγράφει, διορίζει, αποφασίζει και δέρνει. Στα κουτουρού. Με νομιμοποίηση της βάσης όμως. Κατά που να μουτζώσω ;;;

Έρχεσαι εσύ τώρα και μου λες τ’ ανάποδο. Έλα να γραφτείς σε έτοιμο μαγαζί, το δικό μας μαγαζί και βλέπουμε. Για βάστα πρόεδρε ΑΛΕΞΗ. Να γραφτώ στο ΣΥΡΙΖΑ τώρα ,σημαίνει πως επικροτώ την μέχρι σήμερα πορεία και κυβερνητική θητεία του. Να πιστεύω και να υπερασπίζομαι δημόσια τα πεπραγμένα του. Μήπως να πας μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι;

Ωραία το είχες ξεκινήσει το γαϊτανάκι του καινούργιου μα κάπου χάλασε το γλυκό. Και να μαζευτούμε όλοι να φτιάξουμε μια συμμαχία έλεγες , όλοι οι ανένταχτοι, οι οικολόγοι, οι ταλαίπωροι και σύμπας ο προοδευτικός κόσμος , έλεγες. Τώρα μου τα γυρίζεις όμως και μου ζητάς να θέσω εαυτόν στην κρίση της κυρίας Τασίας και του συντρόφου Κυρίτση του κατρουλή.

Το ΣΥΡΙΖΑ είσαι εσύ!!! Και  με δείχνεις με το δάκτυλο. Μπα μπα μπα! Για τις καμμενιές εσύ να απολογηθείς, όχι εγώ.

Toο cut a long story, short. Άμα θες να μαζευτούμε όλες οι φυλές του προοδευτικού χώρου μπας και κάνουμε χαΐρι και προκοπή , οκ. Άμα θες να βάλουμε σε μια κόλλα χαρτί 10 πράγματα που συμφωνούμε και να νοικιάσουμε καινούργιο σπίτι, οκ. Άμα συμφωνείς πως πρέπει οι νυν Συριζαίοι να αποβάλλουν τον μονοχνωτισμό και την πολιτική αγοραφοβία, πάμε καλά. Άμα θες να σε εμπιστευτούμε πρέπει να μας εμπιστευτείς.

Συζητάμε για έναν λαό που οδήγησε τον ΙΡΒΙΝ ΓΙΑΛΟΜ στην ανεργία και τον ΠΑΟYΛΟ ΚΟΕΛΙΟ κουλουρά στην Ομόνοια. Ό,τι θετικό έκανες στην διακυβέρνησή σου πήγε άκλαυτο. Και τώρα απολαμβάνουμε την θαλπωρή μιας στοργικής ΔΕΞΙΑΣ που ευθύνεσαι κι εσύ για την εκλογή της.

Πρόεδρε ΑΛΕΞΗ, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Είτε θα συναντηθούμε στα μισά του δρόμου είτε ο καθένας θα τραβήξει κατά που νομίζει.  Remember this. Όποιος καεί απ’ το χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Αυγουστιάτικες αναδρομές…, του Γιώργου Αρκουλή
Δεν είναι “κτήνος” ούτε “τέρας”. Άνθρωπος είναι , του Κωστή Α.Μακρή
Άσκηση “TRIDENT JAGUAR 2018”-Άριστη η Ταξιαρχία Διαβιβάσεων του NRDC-GR σε επικοινωνιακό επίπεδο-Ετοιμότητα αποστολών Συμμάχων [video-photos]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.