Το σχόλιο της ημέρας

Ο Ιάπων υπουργός Μοναξιάς και η άτυχη Λίνα, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Πάνος Μπιτσαξής

Οι Γιαπωνέζοι αρέσκονται στις ευρηματικές και πρωτότυπες λύσεις.Έτσι ο πρωθυπουργός Σουγκα ίδρυσε υπουργείο Μοναξιάς!! και το ανέθεσε στον διακεκριμένο πολιτικό Σακαμότο. «Είμαι σίγουρος πως θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα του είπε». Το «πρόβλημα»ήταν η ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών που θεωρείται ότι οφείλεται στη μοναξιά και έμμεσα στον COVID.Όλα υπό τη σκέπη της «θλιμμένης Αυτοκράτειρας» σύζυγο του συμβολικού ηγεμόνα της πάλαι ποτέ ένδοξης αυτοκρατορίας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Έχει χρόνιες διαταραχές διάθεσης που μπορεί να αποδίδονται στη μοναξιά. Η πολιτική Σακαμότο θα επικεντρωθεί στα ρομπότ. Ανθρωπόμορφα έξυπνα ρομπότ θα αναλάβουν να κάνουν παρέα στους μοναχικούς με στόχο την μείωση των αυτοκτονιών. Εύχομαι από καρδίας καλή επιτυχία.

Αν ο Μητσοτάκης μιμηθεί τον Σουγκα και ιδρύσει και εδώ υπουργείο Μοναξιάς στον επόμενο ανασχηματισμό το χαρτοφυλάκιο ανήκει δικαιωματικά στη Λινα Μενδώνη. Την πραγματικά άτυχη και κατάφωρα αδικούμενη Λινα. Αν μου έλεγες πως το συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποστεί τέτοια ζημιά από το θέμα που ανέκυψε θα το θεωρούσα επιστημονική φαντασία. Αλλά η πολιτική είναι χώρος εξαίρεσης. Σε αντίθεση με όλο το λοιπό δίκαιο ευθύνεσαι και δια το «τυχηρόν», την ανωτέρα βία και το ανεπίδεκτο προβλέψεως. Δεν έχει σημασία να μην φταις. Σημασία έχει να μην πιστεύουν οι άλλοι ότι φταις. Έχει μεγάλη μοναξιά το δημόσιο αξίωμα σε αυτές τις καταστάσεις. Και δυστυχώς για να διαχειριστείς τέτοιου είδους θέματα δεν αρκεί να είσαι εργατικός ούτε να ξέρεις πως λειτουργεί το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Εύχομαι η Λινα να μπορέσει να κάνει τη δουλειά της γιατί είναι καλή στη δουλειά της.

SHARE
RELATED POSTS
Ενθαρρύνια, του Κωστή Α. Μακρή
Καθρέφτισμα, του Αλέξαδρου Μπέμπη
Μήνυμα της Δάφνης Βαλέντε μετά τις απειλές για εξώδικα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.