ΕΥ ΖΗΝ

Ουρανός στον Ταύρο – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

Το απόγευμα της 15ης Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η πιο σημαντική πλανητική μετακίνηση της χρονιάς, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο.

Το σύμβολο της πρωτοπορίας, της επανάστασης, των νεωτερισμών, του εκσυγχρονισμού, των αλλαγών, ο Ουρανός, περνάει σε ένα ζώδιο άκαμπτο που το χειρότερό του είναι οι αλλαγές, γήινο, παραδοσιακό, προσκολλημένο σε αυτά που πρεσβεύει και γνωρίζει. Ο συνδυασμός είναι, αν μη τι άλλο, λίγο σκληρός και σίγουρα χρήζει της επιμέλειας και της προσπάθειάς μας για να τον αντιμετωπίσουμε, πόσο μάλλον για να τον αξιοποιήσουμε.

Οι τομείς που θα επηρεάσει ο Ουρανός είναι αυτοί που σχετίζονται με την ασφάλειά μας είτε πρόκειται για το ασφαλιστικό σύστημα που θα μας επιβληθεί είτε για εξελίξεις στις ασφαλιστικές εταιρείες είτε για καίριες αλλαγές στη διεθνή οικονομία και στους τρόπους συναλλαγών. Στο στόχαστρο του Ουρανού, ο οποίος θα παραμείνει επτά χρόνια στον Ταύρο, θα μπουν και οι τρόποι που μας κάνουν να νιώθουμε συναισθηματικά ασφαλείς καθώς ο πλανήτης των ριζοσπαστικών αλλαγών θα μας εξωθήσει στο να αναθεωρήσουμε τις αξίες μας και να επαναδομήσουμε ένα νέο σύστημα αξιών, σαφώς πιο προοδευτικό και σίγουρα στηριγμένο σε ένα πιο ανθρωπιστικό μοντέλο.

Ποιοι θα είναι οι απόλυτα χαμένοι; Φυσικά όσοι αντισταθούν στη σαρωτική ενέργεια του Ουρανού και ζητούν παρατάσεις ή –χειρότερα- εμμένουν στις παγιωμένες αντιλήψεις τους.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει αναταραχές, «θερμά επεισόδια», συρράξεις και ίσως κάποιες αλλαγές συνόρων στον παγκόσμιο γεωγραφικό χάρτη. Στη σφαίρα των δραστηριοτήτων του θα είναι οι σεισμοί και οι εκρήξεις ηφαιστείων, ιδιαίτερα από τις 17 Μαρτίου και μετά που θα σχηματίσει το παρατεταμένο τετράγωνό του με τον Άρη και με αυξημένη την επικινδυνότητά τους μέσα στο καλοκαίρι που θα έχουμε και τις εκλείψεις ως κερασάκι στην τούρτα.

Ο συνδυασμός του Ουρανού και του Άρη είναι λίαν επικίνδυνος γι αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν οδηγούμε, να πηγαίνουμε αργά, να μην κάνουμε παράτολμες κινήσεις. Τα ατυχήματα και δη τα αεροπορικά είναι στη σφαίρα του πιθανού ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και τρομοκρατικές ενέργειες. Γενικά, θα πρέπει να θυμάστε ότι ο συνδυασμός αυτών των δύο πλανητών σε τετράγωνο εκχύνει τεράστιες ποσότητες ενέργειας που λειτουργούν σαν ένα καλοστημένο εκρηκτικό σύστημα, το οποίο περιμένει μια αφορμή για να πυροδοτηθεί.

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον Ουρανό στον Ταύρο; Η απάντηση είναι σαφέστατα «ναι»! Αν έχουμε τη δύναμη να υιοθετήσουμε τις αλλαγές που μας επιβάλλει, αυτές που ήδη μπορεί να νιώθουμε ότι οφείλουμε να κάνουμε για να καλυτερεύσουμε τη ζωή μας. Αν ακούμε την εσωτερική μας φωνή και αν σεβόμαστε τις επιταγές της, ακόμη κι αν μας προξενούν τρόμο. Αν έχουμε πάντα ένα plan b για να ακολουθήσουμε, στην περίπτωση που δεν μπορούμε να προωθήσουμε τα σχέδιά μας. Αν βλέπουμε μακριά και μπορούμε να συλλάβουμε αυτό που έρχεται για να συντονιστούμε μαζί του. Αν γίνουμε πιο δραστήριοι, πιο δυναμικοί και, κυρίως, πιο αληθινοί.

Ο Ουρανός μισεί τις ταμπέλες, τα στερεότυπα, τις παγιωμένες αντιλήψεις, τις προκαταλήψεις, την αμάθεια, την κοινωνική υποκρισία. Ο Ουρανός λατρεύει την Αλήθεια, την Ενότητα, την Ισοτιμία, την Πρόοδο

Ο Ουρανός στον Ταύρο ως 26 Απριλίου 2026

 

 Ας δούμε πώς θα επιδράσει ο Ουρανός από τον Ταύρο σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Σκοπός του Ουρανού από τον Ταύρο είναι να σε εξωθήσει στο να διακρίνεις την πραγματική αξία των πραγμάτων καθώς και την ιεράρχησή τους στην ζωή σου. Αυτό το διάστημα θα δημιουργεί   αστάθεια σε ότι αφορά τους πόρους που είναι σου διαθέσιμοι από οποιαδήποτε πηγή κι αν τους αντλείς. Ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη και από το αν είσαι διατεθειμένος/η για αλλαγές ή εμμένεις στα τετριμμένα, θα καταφέρεις είτε να έχεις απρόσμενα κέρδη είτε απώλειες.

Σου συστήνω να αφουγκραστείς τα ταλέντα σου και να μην διστάσεις να τα αξιοποιήσεις έτσι ώστε να γίνουν αυτά οι πηγές των εισοδημάτων σου. Συναισθηματικά, μπορεί να αλλάξεις πορεία, στην περίπτωση που συνειδητοποιήσεις ότι αντλείς ασφάλεια από λάθος πρόσωπα και καταστάσεις στηριγμένες στις ανασφάλειες. Οι προσλαμβάνουσες που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα σε εξωθούν στο να αναθεωρήσεις τις αξίες σου και να επαναδομήσεις ένα πιο ισχυρό σύστημα αξιών, στηριγμένο σε πιο ανθρωπιστικά ιδεώδη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός θα παραμείνει στο ζώδιό σου για επτά χρόνια και σε αυτό το διάστημα θα πασχίζει να ελευθερώσει την προσωπικότητά σου από τα δεσμά του «γνώριμου», της μετριότητας που δεν χαρίζει ευτυχία αλλά σε βαυκαλίζει με την επιφαινόμενη ασφάλειά της. Ο Ουρανός σου ζητάει να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή και να  γίνεις μία καλύτερη, αληθέστερη, πληρέστερη εκδοχή του εαυτού σου, πιθανώς άσχετη από αυτή που σε έχει διδάξει το περιβάλλον και σου επιβάλλουν οι παραδόσεις.

Για να καταλάβεις το πώς αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου, θα συμβούν τα γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να καθρεφτιστείς στις επιλογές σου και τότε μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου δεν σε καλύπτουν, δεν σε ικανοποιούν, δεν μπορούν να υπάρχουν στο «σήμερα» που αναμορφώνεις. Να θυμάσαι ότι οι χωρισμοί που θα βιώσεις με τον Ουρανό, όσο κι αν σε σοκάρουν, τελικά θα αποδειχθούν λυτρωτικοί κι ότι θα πρέπει να επανεκτιμήσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες που θα μείνουν στη ζωή σου, δίνοντάς τους ακόμη μεγαλύτερη αξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ουρανό στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, οι καταπιεσμένες πλευρές του εαυτού σου θα ξετυλίγονται στην καθημερινότητα σε μία σειρά αναπάντεχων και συνήθως θεαματικών γεγονότων. Ακόμη κι αν τα συμβάντα θα σου φαίνονται ασύνδετα, αν θα έχεις την ψυχική δύναμη να τα εξετάζεις προσεκτικότερα, θα συνειδητοποιείς ότι έχουν συνοχή καθώς θα ανάγονται στα ίδια απωθημένα, στα ίδια παράπονα, στα ίδια συναισθήματα που σε ταλανίζουν.

Έτσι, θα καθιστούν δυνατή τη διαπραγμάτευση των συναισθηματικών σου εκφάνσεων που χρειάζονται αυτογνωσία και αυτοκριτική αλλά μέχρι τώρα αγνοούσες καθώς μπορούσες να κρατάς καλά κρυμμένα στις σκοτεινές, αδιάκριτες γωνιές του υποσυνειδήτου. Σπεύσε να κλείσεις υποθέσεις που σε αγχώνουν και κρατάς σε εκκρεμότητα είτε από αμέλεια είτε από φόβο, γιατί με τον Ουρανό στον Ταύρο, αργά ή γρήγορα, θα αναγκαστείς να το κάνεις και ίσως όταν σου επιβληθεί να μην είναι ευχάριστο. Αυτό το διάστημα ακολούθησε το ένστικτό σου. Ο Ουρανός το αφυπνίζει και το μετατρέπει στον καλύτερο πηδαλιούχο της ζωής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ουρανός από τον Ταύρο δεν σου βάζει δύσκολα. Αντιθέτως, θα είναι αρωγός σου στο να κατανοήσεις την πολυμορφία της ανθρώπινης ύπαρξης και της πολλαπλότητας των ιδεών που οφείλεις να σεβαστείς και όχι να αποδεχθείς. Η δυσκολία σου θα σχετίζεται μόνο με την άρνησή σου να αποδεχθείς τη διαφορετικότητα. Εφόσον, καταφέρεις να μην παγιωθείς στο γνώριμο, θα νιώσεις ότι ξανανιώνεις μέσα από καινούριου τύπου φιλίες ή από την επαφή σου με εκκεντρικές ή καινοτόμες ιδέες, μέσα από συλλογικές δραστηριότητες.

Οι ευκαιρίες που θα σου προσφέρει, θα σε εξωθούν στο να αλλάξεις πορεία πλεύσης, να αναθεωρήσεις τους στόχους σου, να κάνεις καινούργια σχέδια. Ακόμη κι αν τα γεγονότα σε σοκάρουν, να θυμάσαι ότι πίσω από την καταιγίδα θα κρύβεται πάντα ένα ουράνιο τόξο, αρκεί να μην φοβηθείς την αλλαγή. Βγες από το καβούκι σου, συνειδητοποίησε το «η ισχύς εν τη ενώσει» και βρες τους καινούργιους συμμάχους που μπορούν να υποστηρίξουν τις πιο πρωτοποριακές σου ιδέες για να οργανώσεις μαζί τους το νέο σχέδιό σου που στόχο του θα έχει την επιτυχία, όχι αυτή που αναγνωρίζει το κοινωνικό κατεστημένο αλλά αυτή που «γεμίζει» την ψυχή.

ΛΕΩΝ

Ο Ουρανός από τον Ταύρο μπορεί να σου φέρει αλλαγές στους τρόπους με τους οποίους προβάλλεσαι στην κοινωνία, ιδιαίτερα αν αυτοί είναι αναχρονιστικοί και στηρίζονται σε ξεπερασμένα μοντέλα ζωής. Οι πιθανότητες να αλλάξεις επάγγελμα ή να επιδιώξεις περισσότερη ελευθερία δράσης στο πεδίο της εργασίας αυξάνονται και, φυσικά, αυτός είναι ένας τρόπος για να αξιοποιήσεις τον Ουρανό στον Ταύρο. Αντιθέτως, η συμμόρφωση με τους κανόνες και ο σεβασμός της επαγγελματικής ιεραρχίας θα σε δυσκολεύει και είναι πιθανό να γίνει η αφορμή για τριβές και δυσαρέσκεια με τους ανωτέρους σου.

Παραίτηση, απόλυση, απότομη άνοδος ή πτώση είναι όλα πιθανά με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σε συμβουλεύω να ακολουθήσεις την καρδιά σου, να επιδιώξεις την κοινωνική σου καταξίωση με μία καριέρα που θα υποστηρίζει τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου, να μη διστάσεις να πεις «όχι» όταν βιώνεις το μαρτύριο της καταπίεσης, να μην είσαι δέσμιος/α των ανασφαλειών σου. Μπορεί να διαπρέψεις κοινωνικά, να προβληθείς και να γίνεις διάσημος/η στον τομέα σου εξ’ αιτίας ενός αναπάντεχου γεγονότος ή μιας απροσδόκητης γνωριμίας με ένα άτομο που θα μπορεί και θα θελήσει να σε υποστηρίξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανήκεις στους τυχερούς καθώς ο Ουρανός από τον Ταύρο έρχεται να σου δώσει την ώθηση να αλλάξεις φιλοσοφία ζωής, να αποποιηθείς τα περιττά «πρέπει» που σε καταδυναστεύουν, σου δημιουργούν εμμονές και –στη συνέχεια- γίνονται ο λόγος για να καταδυναστεύεις τους άλλους γύρω σου. Όσο πιο δεκτικός/η είσαι στις αλλαγές, τόσο πιο εύκολα θα απαλλάσσεσαι από βάρη και θα κερδίζεις ένα αίσθημα ανακούφισης και ουσιαστικότερες σχέσεις με τους άλλους.

Αυτή θα είναι μία περίοδος διανοητικής υπερδραστηριότητας κατά την οποία θα διαφαίνονται διαρκώς νέες ιδέες αλλά και ευκαιρίες για να τις υλοποιήσεις στο εδώ και τώρα. Το τίμημα, ωστόσο, των ευκαιριών που δημιουργούνται, είναι η  αναστάτωση που θα σου προκαλέσει η απαιτούμενη αποταύτιση από τα παλιά και γνώριμα πεδία δράσης. Οι αυξημένες μετακινήσεις και τα ταξίδια είναι στο πρόγραμμα, κυρίως αν πρόκειται να αποτελέσουν για σένα πηγές έμπνευσης για τη σύλληψη και εφαρμογή νέων μοντέλων αυτοπροβολής και επικοινωνίας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα ενεργοποιήσει υποσυνείδητες διεργασίες, οι οποίες θα σε κάνουν να υπερχειλίζεις συναισθηματικά. Με δεδομένο το γεγονός ότι δεν σου είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι τα αρνητικά σου συναισθήματα, πόσο μάλλον όταν αυτά υπερχειλίζουν, θα νιώθεις σαν να παράγεις καταρράκτες που σε πνίγουν. Η ευκαιρία σου έγκειται στο γεγονός ότι, αν αποδεχθείς τα λάθη σου, τις τραυματικές σου εμπειρίες, τις σκιές σου, θα μεταμορφωθείς σε ένα πιο φωτεινό ον, το οποίο θα έλκει σαφώς πιο φωτεινά άτομα και καταστάσεις στη ζωή του, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Προσοχή απαιτείται σε οικονομικές δοσοληψίες με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς ή σε δικαστικές υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα. Αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, είναι πιθανό να συγχωνεύσετε τους πόρους σας με κάποιο άτομο και το αποτέλεσμα της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας να σου αλλάξει τη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ουρανό στον Ταύρο, το έβδομο ηλιακό σου σπίτι, η παραμονή σου σε μία σχέση ή συνεργασία που δεν σου επιτρέπει να εκφραστείς ικανοποιητικά, να «είσαι ο εαυτός σου», γίνεται σχεδόν αδύνατη. Ωε εκ τούτου, συνεργασίες, γάμος και κοινωνικές σχέσεις που δρουν περιοριστικά γίνονται ανυπόφορες. Αν μπορείς να το αποδεχθείς και να δράσεις ανάλογα, έχει καλώς. Αλλιώς ελλοχεύουν οι δυσάρεστες εκπλήξεις που θα σε κάνουν να αντιμετωπίσεις την αλήθεια με έναν σοκαριστικό τρόπο. Να θυμάσαι ότι με την συγκεκριμένη διέλευση που μπορεί να κεντρίσει την επιθετικότητα των άλλων απέναντί σου, θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι στις συναναστροφές σου, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στο πεδίο των συνεργασιών σου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Ουρανό στον Ταύρο αν είσαι «ανοικτός/η» στο να εκφραστείς πιο ελεύθερα, να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου, να αποδεχθείς τους άλλους χωρίς να τους βάζεις ταμπέλες και εφ’ όσον το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία σε τόπο και χρόνο που δεν το περιμένεις. Μια γνωριμία που σίγουρα θα αφήσει ηχηρό στίγμα είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διέλευση του Ουρανού στον Ταύρο αποζητά την αναδιοργάνωση της καθημερινής σου ζωής, την αλλαγή του μοντέλου πάνω στο οποίο στηρίζεις τη ρουτίνα σου, την απαλλαγή σου από τον αυτοματισμό της περιοδικότητας, ιδιαίτερα αν κάνεις πράγματα που σε κουράζουν χωρίς να σου δίνουν κάποια ικανοποίηση. Σε μια δύσκολη εποχή κρίσης, μπαίνει στο στόχαστρο του Ουρανού η εργασία σου. Τώρα πρέπει να υιοθετήσεις τους τρόπους που θα την κάνουν πιο ευχάριστη, πιο συμβατή προς τα ταλέντα, τις ανάγκες, τις δεξιότητές σου.

Αν υπάρξουν οι ευκαιρίες να κυνηγήσεις το όνειρο για μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα, μην παραμείνεις προσκολλημένος/η στο «σιγουράκι» που καταδυναστεύει την ψυχή σου γιατί, τελικά, ο Ουρανός από τον Ταύρο θα σου αποδείξει ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο και τότε θα μετανιώσεις πικρά. Η ενέργεια του Ουρανού είναι πολλή έντονη γι αυτό φρόντισε να την εκτονώσεις, υιοθετώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής, πιο υγιεινής διατροφής και εναλλακτικών τρόπων για τη διατήρηση της καλής υγείας και ευεξίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο θέμα «Ουρανός στον Ταύρο» είσαι σαφώς ο ευνοημένος/η του ζωδιακού καθώς οι ευκαιρίες που σου προσφέρει είναι πολλές. Ναι μεν η ταυτόχρονη διέλευση του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να ενέχουν περιορισμούς και πιέσεις, αλλά ο Ουρανός από τον Ταύρο σίγουρα θα βοηθήσει την κατάσταση καθώς θα σου δίνει ευκαιρίες για αναβίβαση και ολοσχερή ανασκευή του τρόπου έκφρασής σου, θα αποκαλύπτει τα ταλέντα σου, θα είσαι πιο εμπνευσμένος/η, πιο δημιουργικός/η. Ξαφνικά και αναπάντεχα θα εμφανίζονται νέα και ευχάριστα πεδία δράσης καθώς και άτομα που θα αποτελούν πόλους έμπνευσης.

Οι απρόσμενες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα θα σου αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου περί σχέσεων και μπορεί να γίνουν η αφορμή να απαλλαγείς από στεγανά και παγιωμένες αντιλήψεις που λειτουργούσαν ως ανασταλτικοί παράγοντες για την ευτυχία σου μέχρι αυτή τη στιγμή. Ένας μεγάλος κεραυνοβόλος έρωτας είναι στη σφαίρα του πιθανού. Από πλευράς σου, για να ικανοποιήσεις το αίτημα του Ουρανού, πρέπει να αποφασίσεις άμεσα τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο/η, τι είναι αυτό που σε «φωτίζει», που σε κάνει να χαμογελάς. Πρέπει να το βρεις και να το ζητήσεις. Τα υπόλοιπα άστα στον Ουρανό…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μολονότι είσαι παιδί του Ουρανού, μιας και είναι ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σου, στη διέλευσή του από τον Ταύρο θα σε ρίξει στα βαθιά νερά καθώς πρέπει να αντεπεξέλθεις στα δύσκολα. Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα είναι ο Εγκέλαδος που θα «χτυπήσει» τις βάσεις σου, τα θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεσαι, στα πατροπαράδοτα «πιστεύω» σου. Τώρα θα αποκαλυφθούν οι αλήθειες για την οικογένεια, τους γονείς, τον μικρόκοσμό σου.

Αλήθειες που μπορεί να μην είναι οδυνηρές αλλά, σε κάθε περίπτωση, θα σε ξεβολέψουν και θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις άτομα και καταστάσεις και, κυρίως, την οπτική σου για τη δική σου οικογένεια, για το πώς θα πρέπει να διαχειριστείς τη σχέση σου με τον σύντροφό σου και τα παιδιά σου, για το τι είδους βάσεις θέλεις να δομήσεις για να τη στηρίξεις. Βάσεις που πιθανόν να χρειαστεί να αναθεωρήσεις σε σχέση με αυτά που έχεις μάθει από τους προγόνους σου και να τις δομήσεις με δικά σου υλικά, καινούργια, μοντέρνα, άφθαρτα. Επίσης, να προσέξεις πώς θα διαχειριστείς την ακίνητη περιουσία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα βελτιώσει κατά πολύ τον τρόπο που σκέφτεσαι και αποφασίζεις καθώς η αντίληψή σου οξύνεται και τον ένστικτό σου, που καλό είναι να εμπιστεύεσαι, θα σε οδηγεί στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτή την περίοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα είναι για εσένα το πεδίο μαθητείας καθώς έρχονται για να σου δείξουν άλλους, πιο συναρπαστικούς, πιο εσωτερικούς, πιο φιλοσοφημένους δρόμους.Μέρα με τη μέρα θα αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι, αντιλαμβάνεσαι και κρίνεις τα πράγματα καθώς θα κατακρημνίζονται τα στερεότυπά σου και θα αναδύεται η ικανότητά σου να «βλέπεις μακριά». Θα σκεφτείς πιο ενδιαφέροντες τρόπους να προβάλλεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου, πιθανώς μέσω των social media και ίσως αλλάξεις εντελώς τα περιβάλλοντα που σύχναζες μέχρι αυτή τη στιγμή. Μπορεί να έχεις αναπάντεχες συναντήσεις με συγγενείς και μια απρόσμενη αλλά πολύ θετική εξέλιξη με τα αδέλφια σου. Στη σφαίρα του πιθανού είναι μια γνωριμία που μπορεί είτε να σε βγάλει από το επαγγελματικό σου αδιέξοδο είτε να είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου

Σμάρω Σωτηράκη   

Σμάρω Σωτηράκη

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

Το άρθρο δημοσιεύεται και στο e-zwdia.gr

SHARE
RELATED POSTS
Πώς θα δείτε διαφορετικά τα πλαστικά μπουκάλια και απορρίμματα
ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ στο CHRISTMAS THEATER Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Μαρτίου- Το αγαπημένο παραμύθι σε μια ονειρεμένη παράσταση κλασικού μπαλέτου!
«ΑνθίΖΩ με την ΑΚΟΣ» E’ Κύκλος, της Δρ Δέσποινας Κατσώχη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.