Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ομιλία της Προϊσταμένης του Κέντρου Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών του Δ.Ο.Π. κ. Σοφίας Παυλίδη – Παιδοψυχολόγου

Spread the love

Στο κατάμεστο από γονείς και εκπαιδευτικούς Νεστορίδειο Μέλαθρον πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2019  ομιλία της Προϊσταμένης του Κέντρου Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών του Δ.Ο.Π. κ. Σοφίας Παυλίδη – Παιδοψυχολόγου για την επιθετική συμπεριφορά στην παιδική ηλικία κατόπιν αιτήματος του 18ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου καθώς και του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του .

Μετά το πέρας της παρουσίασης, ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Η  συζήτηση κινήθηκε γύρω από ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί στην καθημερινότητά τους και αφορούσε την διαχείριση της επιθετικής συμπεριφοράς των παιδιών, όταν αυτή εκδηλώνεται στο σπίτι και στο σχολείο.

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος – Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, τα μέλη του Δ.Σ. , η Διεύθυνση και το προσωπικό  του Κέντρου Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών ,ευχαριστούν το 18ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του για την πρόσκληση και δηλώνουν ότι είναι πάντα διαθέσιμοι στην διενέργεια αντίστοιχων δράσεων από σχολεία και φορείς του νησιού μας.

SHARE
RELATED POSTS
Μαύρος κύκνος στην Ρόδο, της Ελένης Καραγιάννη
20 χρόνια Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών στη Ρόδο- Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το Δήμο Ρόδου, του Δρ Σπύρου Συρόπουλου
Απάντηση στους αποτυχημένους διαδικτυακούς ταραξίες (τρολάκια) του κ. Περιφερειάρχη Γ.Χατζημάρκου, του Γιώργου Γκούφα (Νάξος)

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.