ΕΥ ΖΗΝ

Οκτώβριος 2019: αστρολογικές προβλέψεις, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Μόνο στη Ρόδο-Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

Κριός

Μπουρλότο!

Εξελίξεις, ανακατατάξεις, ανατροπές, προκλήσεις και αλλαγές, πολλές αλλαγές που έχουν ήδη ξεκινήσει να διαφαίνονται στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, παρορμητικό μου Κριάρι. Ο Οκτώβρης σε προβληματίζει και όσο και να θες να αποφύγεις τα υπαρξιακά ερωτήματα, αυτά είναι εκεί και επιμένουν. Ψάχνουν την λύση τους απεγνωσμένα. Ο δυναμικός Άρης βρίσκεται απέναντί σου για όλο τον μήνα με αποτέλεσμα να παρατηρείται μια ιδιαίτερη κινητικότητα και ανακατωσούρα σε όλα τα επίπεδα γενικά. Έντονες κουβέντες, τσακωμοί και γερά νεύρα, κάτι που σε κάνει να νιώθεις αρκετά άβολα. Τα «πρέπει» είναι πιο έντονα από τα «θέλω» και αυτά επιβάλλονται με κάποιον τρόπο. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα στο δικό σου ζώδιο ρίχνει λάδι στην φωτιά και σημειώνει εκρήξεις στα οικονομικά. Προσοχή! Μην μπερδεύεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου. Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα μιας σχέσης για τα καλά! Η παρόρμηση σου πρέπει να διοχετευθεί με μέτρο…

Ταύρος

Ο χρόνος θα δείξει!

Όχι, δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα προς το παρόν, σταθερέ μου Ταύρε, ούτε αυτόν τον μήνα. Με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο ζώδιό σου, πρέπει να έχεις αρχίσει να συνηθίζεις πια… Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, ο γάμος σου, ο δεσμός σου, όλα αυτά βρίσκονται στο προσκήνιο τον Οκτώβριο. Με τον επικοινωνιακό Ερμή να χρωματίζεται από το «ωμό» λεξιλόγιο του Σκορπιού φτάνεις μέχρι το βάθος όταν αποφασίζεις να «ξεμπροστιάσεις» κόσμο. Όσο πάθος και να σε διακατέχει, προσπάθησε να το μετριάσεις. Προσοχή στην φυσική σου κατάσταση. Ανορθόδοξες σχέσεις, γνωριμίες και έλξη από το διαφορετικό, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού σου δημιουργεί περισσότερο στρες και σου επαναφέρει ένα ζήτημα υγείας στην επιφάνεια. Χαλάρωσε.. Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού φέρνει ένα καινούργιο και αρκετά «διαφορετικό» ,από ότι έχεις συνηθίσει,  πρόσωπο στην ζωή σου, αν είσαι ελεύθερος και μια ξαφνική αλλά εξαιρετικά θετική κατάσταση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Δίδυμοι

Αλλαγή πλεύσης.

Ο Οκτώβρης σου κάνει λίγα «νερά» επικοινωνιακό μου Διδυμάκι. Μια έτσι και μια αλλιώς είναι η διάθεσή σου αυτόν τον μήνα. Η αστάθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον 12ο Οίκο σου, στο σπίτι του παρασκηνίου και της μυστικότητας, όπως και των θεμάτων υγείας, εκεί είναι που πρέπει να δώσεις παραπάνω προσοχή. Η καθημερινότητά σου αλλάζει και σου φωνάζει να αφήσεις τις υπερβολές και να συμμορφωθείς και να ζητήσεις βοήθεια… ο καιρός δεν ενδείκνυται για «αυτοθεραπεία»… Με τον δυναμικό Άρη στον καλαίσθητο Ζυγό για όλο τον μήνα περίπου, τα ταλέντα σου, η καλή σου πλευρά και τα συναισθήματά σου βρίσκουν τον τρόπο έκφρασής τους. Οι διαπροσωπικές σχέσεις πρέπει να αποτελούν εξέλιξη και όχι δέσμευση. Προχώρα χαλαρά και μην περιμένεις θαύματα! Στηρίξου στον εαυτό σου αλλά κοίτα και ποιούς έχεις δίπλα σου. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού σε ωθεί να διασκεδάσεις και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα.

Καρκίνος

Πρόσεχε τι εύχεσαι! (μπορεί και να γίνει…)

Εναρμονίζεσαι με το σύμπαν αυτόν τον μήνα, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Οι κεραίες σου λειτουργούν, το ένστικτό σου επίσης και εσύ κάθεσαι σαν την Πυθία αραδιάζοντας χρησμούς. Οραματίσου θετικά πράγματα και θα εστιάζεις στο καλό και όχι τις αναποδιές. Με τον επικοινωνιακό Ερμή να χρωματίζεται από το «ωμό» λεξιλόγιο του Σκορπιού τα λόγια σου είναι σαν μικρά πυροτεχνήματα και οι ερωτικές αποδράσεις ευνοούνται. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού δεν κάνει το κλίμα πιο «βατό» και ίσως οι γκρίνιες και η κακή ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής να σου χαλάσουν κάτι που έχεις προγραμματίσει εδώ και καιρό. Αλλαγές ίσως στην δουλειά, μια μετακόμιση, αλλαγή στον χώρο του σπιτιού, όλα αυτά τα μικροεμποδιάκια μπορεί  να σου προκαλέσουν και τον αντίστοιχο εκνευρισμό. Ναι, το ξέρω, έχεις ανάγκη από χαλάρωση και ηρεμία, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η ώρα. Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού ανοίγει καινούργιες πόρτες στην ζωή σου καθώς εγκαινιάζει νέο κύκλο ζωής!

Λέων

Θετική σκέψη!

Αποσταθεροποίηση και ανάδρομα ξεκινήματα σου επιφυλάσσει αυτός ο μήνας, λαμπερό μου λιοντάρι. Αλλιώς τα σκέφτηκες και αλλιώς συνεχίζουν και σου έρχονται. Ο Ήλιος, ο επικοινωνιακός Ερμής και η αισθησιακή Αφροδίτη στον μυστικοπαθή Σκορπιό ασκούν τέτοια επιρροή στην εικόνα σου και την ακτινοβολία σου, που δεν σε αναγνωρίζουν πολλοί. Θες να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, από την ρουτίνα και το συνηθισμένο, να τολμήσεις το διαφορετικό στα επαγγελματικά σου, να δημιουργήσεις αλλά ο Οκτώβρης σου λέει να περιμένεις ακόμη λίγο… Τα οικογενειακά και το σπίτι γενικά έχουν προτεραιότητα αυτή την περίοδο. Όσο περισσότερο πρόγραμμα έχεις τόσο καλύτερα θα αντιμετωπίσεις κάθε ανατροπή που θα σου έρχεται. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και μη διαχειρίσιμα προς το παρόν… άσε τον χρόνο με το μέρος σου και μην βιαστείς. Ο τυχερός Δίας πάντως σε βοηθάει να βγείς από διλήμματα που έχουν σχέση με την δημόσια εικόνα σου και σου φωνάζει έτοιμος για να πραγματοποιήσει τις ευχές και τα όνειρά σου. Σκέψου θετικά και πίστεψε πως όλα θα γίνουν! Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού σου ανοίγει τους ορίζοντές σου. Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού σου φέρνει από την άλλη ευκαιρίες με ενδιαφέρον επαγγελματικό αλλά και προσωπικό.

Παρθένος

Ένα χαρούμενο διάλειμμα.

Ο Οκτώβρης είναι εδώ για να σε ταρακουνήσει λιγάκι, οργανωτικέ μου Παρθένε. Μην ανησυχείς όμως, αφού οι Πλανήτες σε ευνοούν και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Τα οικονομικά σου βρίσκονται στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα, όπου είναι σε καλή κατάσταση και αν κρατηθείς λιγάκι παραπάνω και δεν ξεφύγεις τότε θα καταφέρεις να βουλώσεις τρύπες… Αγαπημένοι άνθρωποι είναι δίπλα σου καθώς νιώθεις πως σε αγαπούν και σε προσέχουν. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Ο μεταλλάκτης και ονειροπόλος Ποσειδώνας είναι πια με το μέρος σου χαρίζοντάς σου καλλιτεχνικές ευαισθησίες και ενσυναίσθηση. Βγες, διασκέδασε, κάνε καινούργιες φιλίες και διατήρησε τις ήδη υπάρχουσες. Μπορεί να γνωρίσεις και τον έρωτα μέσα από μια γνωριμία χρόνων… όλα είναι πιθανά! Αν είσαι δεσμευμένος, τότε ίσως και να ανακαλύψεις την φιλία με τον αγαπημένο σου… αυτό και αν είναι δώρο! Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού θα ρίξει φως στα οικονομικά σου, αφού είναι καλό να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες τώρα. Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού κάνει τα μαγικά της και μπιάζει να σου  φέρνει τον έρωτα στο πιάτο.

Ζυγός

Το πουλάω το σπίτι.

Με τον ‘Ηλιο να σε φωτίζει, για το μεγαλύτερο διάστημα του Οκτώβρη, σίγουρα θα νιώθεις την ανεμελιά, την ενέργεια, την αυτοπεποίθηση και μια έντονη ανάγκη για ηρεμία, αρμονία, τάξη και ασφάλεια. Ο μήνας αυτός είναι δραστήριος καθώς ο δυναμικός Άρης σε κάνει να ασχολείσαι και με παιχνίδια εξουσίας που παίζονται πίσω από την πλάτη σου, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Δεν είναι κατάλληλος καιρός για ένστικτα… όπλο σου είναι η κοινή λογική! Πρόσεχε τις μικροεντάσεις στα οικογενειακά σου, αφού μπορούν να φέρουν μικροπαρεξηγήσεις και ρήξη στα προσωπικά σου. Προσοχή και στα έξοδα, στα δάνεια, στα κληρονομικά και γενικά σε ότι έχει να κάνει τα λεφτά, με το δούναι και λαβείν. Δεν είναι εύκολη η διαχείριση αυτή την περίοδο. Βάλε σε τάξη τα οικογενειακά σου και την ζωή σου γενικά, αφού τώρα μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα και να φέρεις όλα με το μέρος σου. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού βάζει φωτιά στα ερωτικά σου και σε ρίχνει σε ίσως αρκετά απαγορευμένα μονοπάτια. Η έλξη είναι έντονη.. δεν είναι όμως καιρός για πειράματα. Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού σου κάνει μικρά αλλά σημαντικά οικονομικά «δώρα» από εκεί που δεν το περιμένεις.

Σκορπιός

Στο αντίθετο ρεύμα!

Πολύ σημαντικός αυτός ο μήνας για σένα, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ και αυτό από όλες τις πλευρές. Πριν τις 23 Οκτώβρη ο επικοινωνιακός Ερμής και η αισθησιακή Αφροδίτη μπαίνουν στο ζώδιό σου. Την ανασφάλεια και την αστάθεια νομίζω πως την έχεις πια συνηθίσει αλλά οι ανατροπές, το ξέρεις κατά βάθος, δεν είναι για κακό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, και το κάνεις ήδη (συνέχισέ το) είναι να συνεχίσεις να δρας με επιφυλακτικότητά, να μην λες πολλά, να κρατάς μικρό καλάθι και να παρατηρείς όσο πιο σιωπηλά γίνεται. Προσοχή στην σωματική κούραση αυτόν τον μήνα, αφού καλείσαι να είσαι παντού και πάντα στο επίκεντρο. Σεξ απίλ, μαγνητισμός, επικοινωνία και ένας έντονος ερωτισμός να πλανάται γύρω από το άτομό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, τότε περνάς μια φάση αντισυμβατικότητας αφού η σχέση σου τείνει και να χαρακτηριστεί ασυνήθιστη και θέλεις τον χρόνο σου για να την διαχειριστείς, το ξέρω. Μείνε ανοιχτός στο διαφορετικό, αφού ο απρόβλεπτος Ουρανός απέναντί σου, θα μείνει για τα επόμενα 7 χρόνια… Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού ρίχνει φως σε θεματάκια υγείας, αλλά χωρίς να σημαίνει κάτι το σοβαρό. Ξεκουράσου και πέρνα καλά όσο γίνεται! Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα στο ζώδιό σου σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, αλλαγές ριζικές και έναν έρωτα μοναδικό, αναπάντεχο και πάνω από όλα αντισυμβατικό!

Τοξότης

Μεταξύ κατεργαρέων…

Όσο και να θες να ηρεμήσεις και αυτόν τον μήνα, δεν γίνεται, ταξιδιάρικό μου Τοξοτάκι. Δεν σε αφήνουν οι καταστάσεις αλλά ούτε και τα πρόσωπα, ακόμη και αν είναι για καλό. Ξέρω πως δεν σου αρέσει η διπλωματία, αλλά αυτή είναι η λέξη κλειδί του Οκτώβρη για σενα. Αν δε είσαι και λίγο παραπάνω ευγενικός και βάζεις και λίγο παραπάνω νερό στο κρασί σου, τότε οι πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου αυξάνονται. Με τον δυναμικό Άρη στον διπλωματικό Ζυγό ήδη ο δρόμος είναι στρωμένος με πιο ευνοοικές συνθήκες. Μην αρχίσεις τα παρασκηνιακά, ούτε να αρχίσεις να μαρτυράς τα μυστικά των άλλων αριστερά και δεξιά. Πολλές οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις αυτόν τον μήνα. Βγαίνεις έξω και όσο και να ζορίζεσαι ψυχολογικά, βοήθησε έναν αγαπημένο φίλο που το έχει ανάγκη. Μπορεί ακόμη και να ασχοληθείς με έναν σύλλογο ή μια ομάδα. Όσο για την ερωτική σου συμπεριφορά, περνάει την κρίση της, αφού δυσκολεύεσαι παραδειγματικά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου προς το παρόν. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού σε αποδοκιμάζει και στα προσωπικά αλλά και σε ότι έχει να κάνει με τα υπαρξιακά σου. Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού σε ανανεώνει εσωτερικά, κάτι που έχεις άμεση ανάγκη. Κοίτα να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου, γιατί αλλιώς δεν θα «πιάσει».

Αιγόκερως

Μια γλυκιά ανακατωσούρα.

Ανακατατάξεις, αλλαγές, απρόσμενα γεγονότα, αστάθεια και εκπλήξεις, έτσι είναι ο Οκτώβρης για σένα, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Θαμμένες υποθέσεις και συναισθήματα, σχεδόν ουρανοκατέβατα συμβάντα και εσύ στην μέση όλων να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαχειριστείς. Η καλή, αισθησιακή Αφροδίτη στον ερωτικό Σκορπιό σε κάνει να νιώθεις λίγο καλύτερα και αυτό μόνο μέσα από το αγαπημένο σου φιλικό περιβάλλον, που είναι η οικογένεια από επιλογή! Θέλεις να χτίσεις την εικόνα σου και τώρα είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα. Πρόσεχε μόνο τα απότομα σχόλιά σου… εκεί μπορεί να τινάξεις όλα αυτά που έχεις χτίσει μέχρι σήμερα, ιδιαιτέρως όταν έχεις να κάνεις με άτομα κύρους! Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Θα κληθείς να αποφασίσεις μέσα στον μήνα που θα δώσεις προτεραιότητα τελικά, στην δουλειά ή στην οικογένεια; Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού θα μεγαλοποιήσει αυτές τις εντάσεις και εσύ καλό θα ήταν να αρχίσεις τις βόλτες στην εξοχή ή να ξεκινήσεις την γυμναστική. Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού σου δίνει πάθος και δύναμη να βγάλεις εις πέρας όλες τις επιθυμίες σου και αν ψάχνεις το άλλο σου μισό, ίσως και να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.

 Υδροχόος

Πάρε τον χρόνο με το μέρος σου…

Ανατροπές και αναπάντεχες εξελίξεις και αυτός ο μήνας, αέρινέ μου Υδροχόε. Ξέχνα την λέξη «σταθερότητα» ,πάει πέταξε και αυτό για μπόλικο καιρό ακόμη (7 χρόνια). Στα μέσα του Οκτώβρη τα πράγματα καλυτερεύουν και μοιάζεις να κυνηγάς τα όνειρά σου και τα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται κατά κάποιον τρόπο. Η αυτοπεποίθησή σου σε βοηθάει αρκετά σε αυτό το σημείο, αφού είναι γνωστό πως βρίσκεις λύση για όλα! Ακόμη και μια εξαιρετικά κομβική πρόταση δουλειάς μπορεί να σου φανεί υπερβολική παρόλο που το περίμενες τόσο καιρό… τεντωμένο το σκοινί και η ψυχολογία σου θυμίζει τρενάκι σε λουνα παρκ. Προσοχή στις οικογενειακές και ερωτικές σχέσεις. Μην μπαίνεις στην λογική της εξουσίας, αφού δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Οι οικογενειακές σχέσεις έχουν και αυτές τα δύσκολα φεγγάρια τους. Ο δυναμικός Άρης δεν φαίνεται δυστυχώς να σε βοηθάει και ιδιαίτερα, αφού στην θέση που βρίσκεται σε κάνει να νιώθεις κάπως αδύναμος, άβουλος. Κάνε υπομονή όμως, τα πράγματα θα βελτιωθούν. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού ρίχνει φως στην συμπεριφορά κάποιου που είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει! Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού σε βάζει στο επίκεντρο καθώς φαίνεται να αλλάζεις καριέρα ή να αλλάζουν τα εργασιακά σου δεδομένα…

Ιχθύες

Όλα στο πιάτο.

Ή καθημερινότητά σου αλλάζει συνεχώς, ονειροπόλο μου Ψαράκι. Έχει μπόλικο ενδιαφέρον όμως, μην παραπονιέσαι. Ουρανοκατέβατες συναντήσεις, ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, συναισθήματα που δεν ήξερες πως έχεις μέσα σου, ο Οκτώβρης τα έχει αυτά και άλλα τόσα που σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Προσοχή στα έξοδα και στην παρόρμηση, η διαχείριση είναι κρίσιμη αυτόν τον μήνα. Δώσε προτεραιότητα στα θέλω σου και άσε ότι συμβατικό πίσω σου. Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλή φάση. Όσο βρίσκεσαι δίπλα σε ανθρώπους που σε αγαπούν πραγματικά, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Ευνοείται το εμπόριο, το γράψιμο και τα ταξίδια. Άρχισε να ανοίγεσαι περισσότερο και να αρπάζεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται… μην διστάσεις να ανοίξεις ακόμη και τις πόρτες που σε τρομάζουν περισσότερο. Ο επικοινωνιακός Ερμής στέκεται στο πλάι σου ακόμη αλλά όχι για πολύ.. εκμεταλλεύσου το, αλλά με προσοχή στα λόγια. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού ρίχνει φως σε οικονομικές συναλλαγές, που ίσως και να μην είναι τόσο ευχάριστες. Άλλο η φιλία και άλλο οι δουλειές… Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού φέρνει νέες ευκαιρίες σε ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό. Ταξίδι ή μετακόμιση;

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Έρωτας, της Ελένης Χατζηπέτρου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 8/2/2016 – 14/2/2016, της Σμάρως Σωτηράκη
Μάρτιος 2021: αστρολογικές προβλέψεις, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.