Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στην Πολιτική

Οι χορηγοί βρέθηκαν (και μπράβο τους…), του Γιώργου Αρκουλή

  GREEK RESTAURANT – NEW YORK 253-17 NORTHERN BLVD

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Με τον αέρα αρχόντισσας εμφανίστηκε στην πρώτη αίθουσα της Βουλής των Ελλήνων, στο Ναύπλιο, η πρόεδρος του οργανισμού για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ίδρυση του ελληνικού κράτους (έτσι το λένε) η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ενώπιον πλήθους χαρούμενων τοπικών παραγόντων. Φυσικά μίλησε κυρίως η «λαίδηG» στην τηλεοπτική κάμερα, για να πει αυτό που γνωρίζει ότι απασχολεί τους Ελληνες φορολογούμενους. Ότι, δηλαδή, το κράτος δεν θα ξοδέψει ούτε ένα ευρώ, αφού όλες οι εκδηλώσεις έχουν χορηγούς!

Τι μένει; Προφανώς να μάθουμε ποιοι θα είναι οι εν λόγω ευγενικοί χορηγοί και πόσο θα κοστίσει όλη αυτή η σπατάλη. Κι’ αυτό προκειμένου να προσπαθήσουμε να υπολογίσουμε –πάνω κάτω- πόσα σχολεία ή νοσοκομεία θα έχτιζαν οι εν λόγω χορηγοί, ή πόσα λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης θα χορηγούσαν στα παγωμένα σχολεία της Φλώρινας, των Γρεβενών και άλλων πόλεων και κωμοπόλεων της ορεινής χώρας. Εκεί όπου –κατά τον Γιώργο Ιωάννου- οι κάτοικοι έχουν την ψυχή τους πολύ βαθιά!

* Στο μεταξύ, στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα άρχισαν τα «ευχέλαια», καθώς κάποιες από τις σπουδαίες ομάδες (με περίσσευμα βαθμών) έπαιξαν χαλαρά με αντιπάλους σχεδόν καταδικασμένους. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε: Αμιέν (τελευταία στην βαθμολογία) – Παρί Σεντ Ζερμέν 4-4. Φούλαμ – Μπάρνσλεϊ (ουραγός στην Τσάμπιονς) 0-3. Μπενφίκα – Μπράγκα 0-1. Ανκαραγκιουτσούκ (προ-τελευταία) – Φενέρμπαχτσε 2-1. Η αγωνία συνεχίζεται…

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Δήμαρχος Στεργίου: “Άλλος νίκησε, άλλος θα διοικήσει. Μετά από 21 έτη, θα πάψω να ασχολούμαι με το συμφέρον των πολιτών”
1600 Pennsylvania Avenue!, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou
Ο κ. Χαρδαλιάς αγαπάει τα ζώα!, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.