Πόρτα στην Πολιτική

Οι φόροι σκοτώνουν μόνο τους άοπλους!, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Προσέξτε περίπτωση συνταξιούχου, ο οποίος περίμενε 8.500 ευρώ αναδρομικά με βάση την απόφαση του ΣτΕ, πήρε 2.700 και τώρα του ήρθε λυπητερή φόρου κάπου 1.500 ευρώ. Δηλαδή σε ποσοστό 55%, και το ποσό πληρωτέο ως τις 10 Ιανουαρίου. Αφού δηλαδή θα έχει μείνει με άδειες  τσέπες μετά τις δόσεις εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας…

‘Αν αυτό δεν είναι ληστεία μετά φόνου τότε τι;

Από την άλλη, μη ξεχνάμε το Νόμο που πέρασαν τα καμάρια της Βουλής, για την απαλλαγή φόρου στις δωρεές μας σε παιδιά εγγόνια κλπ. μέχρι  του ποσού των  800.000 ευρώ! Κάτι δηλαδή που βολεύει ΜΟΝΟ τους εκατομμυριούχους.

Με ενοχλεί όμως που ειδικοί κοινωνιολόγοι, αρθρογράφοι οι οποίοι κόπτονται για τα περί δικαίω και λοιποί δήθεν δημοκράτες,  κωφεύουν μπροστά στις καραμπινάτες αδικίες και τι σφαλιάρες της κυβέρνησης που πέφτουν με πάταγο στον σβέρκο των άοπλων συνταξιούχων.

ΥΓ: Και μη ξεχνάμε, όλα αυτά τα παρακολουθούν απαθείς οι ανώτεροι δικαστικοί. Εκείνοι που δεν βγήκαν ποτέ να υπερασπίσουν τις αποφάσεις τους όταν αυτές εκδίδονται για να ανατρέψουν «ληστείες» του κράτους.

SHARE
RELATED POSTS
05-20045617584850s.jpg
Ντ. Τραμπ: Προσβολή κατά της ανθρωπότητας η επίθεση με χημικά στην Συρία
Το δώρο του Αη Βασίλη, του Γιώργου Σαράφογλου
Γεωργία Κουμανταράκη με τον Δήμαρχο Πεντέλης κο Στεργίου και τη “Δημοτική Συμμαχία”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.