Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Οι επιτυχούσες/επιτυχόντες των Εκπαιδευτηρίων “Ροδίων Παιδεία” και το μήνυμα του κου Κυριάκου Κυριακούλη Γ.Δ/ντη του Σχολείου

Spread the love

Από επιτυχία στέφτηκε και φέτος το ‘Ροδίων Παιδεία”, Σχολείο της Ρόδου πρότυπο και βραβευμένο στην Επικράτεια κυρίως γιατί εκτός από την επιστημονική κατάρτισή του, εμφυσά στους μαθητές του Αξίες που πλαισιώνουν ένα Ηθικό Αξιακό Κώδικα στον οποίο κυριαρχούν ο Σεβασμός, το Πάθος για τη Ζωή, οι Υγιείς Στόχοι και το Όραμα για έναν Ευγενή Κόσμο.

Ακολουθεί το μήνυμα του κου Κυριάκου Κυριακούλη, του οποίου όραμα στην ηλικία των 16 χρόνων ήταν να δημιουργήσει ένα Πρότυπο Σχολείο που θα αποφοιτούν ωραίοι άνθρωποι:

“Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές σας συγχαίρω για την φιλότιμη προσπάθεια σας, την με ζήλο εργατικότητά σας, την αφοσίωση στο στόχο σας.

Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί οι δικές σας επιτυχίες οι τωρινές και αυτές που έρχονται είναι για όλους εμάς τους δασκάλους σας, η μεγαλύτερη ικανοποίηση για την κοινή μας προσπάθεια.

Σας εύχομαι ολόψυχα να ζείτε διαρκώς με υγεία, χαρά, νόημα και αγάπη. Να είστε παντοτινά ερωτευμένοι με τη ζωή”.

Ο κος Κυριάκος Κυριακούλης είναι Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων “Ροδίων Παιδεία”

538554_402387139788970_1485101311_n.jpg

SHARE
RELATED POSTS
Ανοιχτή πόρτα, Ανοιχτή Σκέψη: Ευτροφισμός, του Κωστή Α. Μακρή
Απάντηση Γερονικόλα για τη διαγραφή του από τη ΝΔ: “Συντάσσομαι με τον ηθικό άνθρωπο Μ.Γλυνό, η ΝΟΔΕ γνωρίζει ότι εκ παραδόσεως ανήκουμε στη ΝΔ. και αυτό δεν παραγράφεται”
Στο νοσοκομείο της Ρόδου βρίσκεται το 10ο μηχάνημα αξίας 55 χλδ ευρώ από τη δομή “Η Ρόδος για τη Ζωή”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.