Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Οι επιτυχούσες/επιτυχόντες των Εκπαιδευτηρίων “Ροδίων Παιδεία” και το μήνυμα του κου Κυριάκου Κυριακούλη Γ.Δ/ντη του Σχολείου

Spread the love

Από επιτυχία στέφτηκε και φέτος το ‘Ροδίων Παιδεία”, Σχολείο της Ρόδου πρότυπο και βραβευμένο στην Επικράτεια κυρίως γιατί εκτός από την επιστημονική κατάρτισή του, εμφυσά στους μαθητές του Αξίες που πλαισιώνουν ένα Ηθικό Αξιακό Κώδικα στον οποίο κυριαρχούν ο Σεβασμός, το Πάθος για τη Ζωή, οι Υγιείς Στόχοι και το Όραμα για έναν Ευγενή Κόσμο.

Ακολουθεί το μήνυμα του κου Κυριάκου Κυριακούλη, του οποίου όραμα στην ηλικία των 16 χρόνων ήταν να δημιουργήσει ένα Πρότυπο Σχολείο που θα αποφοιτούν ωραίοι άνθρωποι:

“Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές σας συγχαίρω για την φιλότιμη προσπάθεια σας, την με ζήλο εργατικότητά σας, την αφοσίωση στο στόχο σας.

Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί οι δικές σας επιτυχίες οι τωρινές και αυτές που έρχονται είναι για όλους εμάς τους δασκάλους σας, η μεγαλύτερη ικανοποίηση για την κοινή μας προσπάθεια.

Σας εύχομαι ολόψυχα να ζείτε διαρκώς με υγεία, χαρά, νόημα και αγάπη. Να είστε παντοτινά ερωτευμένοι με τη ζωή”.

Ο κος Κυριάκος Κυριακούλης είναι Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων “Ροδίων Παιδεία”

538554_402387139788970_1485101311_n.jpg

SHARE
RELATED POSTS
National Public Radio (NPR): ό,τι ποιοτικότερο διαθέτει το αμερικανικό μιντιακό σύστημα, της Μαρίας Κοζάκου
0f45a54a-d9da-4506-8b35-fcadb0357545.jpg
Δεν υπάρχει τζίρος, γιατί τα νησιά μας είναι μην ανταγωνιστικά, του Παναγιώτη Κουνάκη
Κόντρα στην ΕΕΤΑΔ ο Δημαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. Προχωρά σε αναβάθμιση των ακινήτων του Δημοσίου για την αισθητική της Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.