Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στην Πολιτική

Ξυπνάει το θηρίο…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Επ, νάτος ο συμπαθής πρόεδρος της «Ενωσης Κεντρώων» Βασίλης Λεβέντης με νέο «χρησμό». Είπε ότι οι επαναληπτικές εκλογές για την αυτοδιοίκηση, έδειξαν ότι ξυπνάει το θηρίο που ονομάζεται Κέντρο. Βέβαια, Κυριακή κοντή γιορτή, στις 7 Ιουλίου ο πρόεδρος θα μάθει (και θα μάθουμε) αν δικαιώθηκε, αλλά ας ρίξει μια ματιά στο δηλητηριώδες σκίτσο του Αρκά με το οποίο ο μετωπικός –τον τελευταίο καιρό- γελοιογράφος, απαντά σε φίλο του λέγοντας «Είναι καλή εποχή για μαύρισμα»!

Βέβαια, μέχρι τότε, το σίγουρο είναι ότι το κλασικό κεντρώο κόμμα, δηλαδή το παλιό ΠαΣοΚ, κοντεύει να εξαφανιστεί εντελώς από τον κομματικό χάρτη της χώρας. Ηδη, έχω κατά νου δύο «πράσινα» κάστρα τα οποία «έπεσαν» στις δημοτικές εκλογές. Πρώτα στην Ηλιούπολη Αττικής, όπου ο καραμπινάτος πασόκος, Μεσσήνιος Βασίλης Βαλασόπουλος, ήταν σίγουρος για τρίτη θητεία, άλλα έχασε από τον σοβαρό και συμπαθή στην πόλη Γιώργο Χατζηδάκη. Ακολούθως, προέκυψε μη αναμενόμενη ανατροπή στο παραδοσιακά αντιδεξιό Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ήταν έκπληξη πρώτου μεγέθους η ήττα του διάσημου συνδικαλιστή της ΔΕΗ Γιάννη Κουράκη, επιτυχημένου δήμαρχου, πρώην υπουργού του ΠαΣοΚ κλπ.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Έξω μυρίζει Μάης, του Νίκου Βασιλειάδη
Έτος Μέριμνας Προσωπικού από το ΓΕΣ και συμπεράσματα από την ημερίδα με ΑΚΟΣ για στήριξη ψυχισμού & αποκατάσταση υγείας ασθενών
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 49ο, της Μαρίας Γεωργαλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.