Ανοιχτή πόρτα Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Ξενύχτι για ποιότητα… , του Γιώργου Αρκουλή

 

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Ειλικρινά θα ήθελα να γνώριζα το σκεπτικό του (πιθανότατα) «μαθητευόμενου μάγου», στον οποίο έχουν εμπιστευτεί οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη τον προγραμματισμό των κινηματογραφικών ταινιών του Open. Ο άνθρωπος ή δεν είναι διαβασμένος σχετικά με την ποιότητα των φιλμ που διαχειρίζεται (κάτι που διορθώνεται σε μικρή σύσκεψη με ειδικούς) ή η εντολή την οποία υπηρετεί, θέλει τις ταινίες – χαβαλέ να προηγούνται του μοναδικού σημαντικού έργου της ημέρας, το οποίο «έστειλαν» για προβολή στις 2.45 ξημερώματα Κυριακής.

Ταυτόχρονα, όταν προβάλεις νωρίς τον… «Παπατρέχα» και τους «Καταφερτζήδες», και ρίχνεις την κορυφαία ηθοποιό σήμερα στον κόσμο Μέριλ Στριπ (“Florence: φαλτσοσοπράνο») στην καρδιά της νύχτας, σημαίνει πως δεν υπολογίζεις τους τηλεθεατές σου. Εννοείται ότι το φιλμ της Στριπ (γυρισμένο το 2016), το οποίο χαρακτήρισε αριστούργημα ο Τύπος, κόστισε πολύ ακριβότερα στο κανάλι από τα λοιπά παμπάλαια έργα της ημέρας, που άλλωστε θεωρούνται χιλιοπαιγμένα, ακόμη και αν δεν πρωταγωνιστεί σε αυτά η…Αλίκη!

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Κώστας Παπανικολάου, Το σκιόφως της ποθεινής πατρίδας, του Μάνου Στεφανίδη
Περί Νερού, ΔΕΥΑΡ και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου το ανάγνωσμα. Ένα κείμενο από τον Διευθυντή της ΔΕΥΑ Ρόδου κο Μανώλη Διακομανώλη
1544350_10152803217035410_8313908654781010389_n.jpg
Η αλήθεια για το Γήπεδο Μπάσκετ του Δωριέα, του Σέργιου Αϊβάζη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.