ΕΥ ΖΗΝ

Νέα Σελήνη στον Ζυγό, ευκαιρίες για να δοξαστεί το Ανώτερο Εγώ, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

Νέα Σελήνη σήμερα, ίσως η πιο δύσκολη Νέα Σελήνη της χρονιάς με τα Φώτα (Ήλιο και Σελήνη) να βρίσκονται στον Ζυγό, τον ανάδρομο Άρη στον Κριό σε αντίθεση με τα Φώτα και τους Δία, Κρόνο, Πλούτωνα στον Αιγόκερω να συμπληρώνουν τον πολύ σκληρό σχηματισμό που λέγεται ταυ τετράγωνο καθώς η πολυαστρία από τον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνα τόσο με Ήλιο – Σελήνη όσο και με Άρη.

Παράλληλα, η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά τον Ζυγό και «τροφοδοτεί» ενεργειακά τα Φώτα, βρίσκεται στην Παρθένο σε πτώση και σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα.

Για τους πολλούς: υπερβολικά διασπαστικές ενέργειες, «πολεμικές» και πολεμικές, ακραία πάθη, εγωισμός, αδιαλλαξία, ακαμψία, αμετροέπεια, ανευθυνότητα του τύπου «δεν φταίω, φταίνε οι άλλοι και οι καταστάσεις», εξαπάτηση, αυταπάτη, ανασφάλεια, συναισθηματικά αδιέξοδα και αδιέξοδα γενικώς.

Για τους λίγους και εκλεκτούς: ευκαιρίες για μεταμόρφωση, θυσία του εγωισμού για να δοξαστεί το Ανώτερο Εγώ, ανάληψη ευθύνης για όσα διαδραματίζονται στη ζωή μου, αποφασιστικότητα, προσαρμογή στις νέες συνθήκες, πίστη, θεώρηση των γεγονότων μέσα από το πρίσμα της Αγάπης και του Φωτός.

Προσωπικά θα σας ευχηθώ καλό ταξίδι στον δρόμο των λίγων και εκλεκτών!!!

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
“Thanks for nothing Ponty”!, του Γιώργου Σαράφογλου
Άη Βασίλη μου… μπόλικο χιούμορ για ν’αντέχουμε, της Δέσποινας Κοντάκη
Όρθρος της Αγάπης και του Έρωτα, του Αλέξανδρου Μπέμπη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.