Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Μ. Γλυνός: “Εμείς τιμούμε το “συμβόλαιο συνεργασίας” με τους πολίτες”-Σε Τήνο και Άνδρο ο Επικεφαλής της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου”

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Μανώλη Γλυνού στα χωριά της Τήνου.

Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, Ραφαήλ Μωραΐτη και Αντώνη Χατζηιωάννου, πραγματοποίησε μία μεγάλη περιοδεία στα πανέμορφα χωριά της Τήνου, συνομίλησε με τους κατοίκους αλλά και τους επιχειρηματίες για ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και για την ευρύτερη ανάπτυξη του νησιού. «Θα τιμήσουμε το “συμβόλαιο συνεργασίας” με τους πολίτες. Το όραμά μας για Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών είναι αδύνατον να υλοποιηθεί χωρίς συνεργασία με τους αιρετούς και χωρίς την στήριξη των νησιωτών. Θα είμαστε δίπλα σας με την ίδια αγάπη και το ίδιο ενδιαφέρον και ως αυριανή περιφερειακή αρχή» ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειάρχης απευθυνόμενος προς τους κατοίκους της Τήνου οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του ώστε να βγει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου από την Χειμερία Νάρκη.

Ο κ. Γλυνός επισκέφθηκε την Ιερά Μονή της Αγίας Πελαγίας, όπου εκεί τον υποδέχθηκε η Ηγουμένη  με την οποία συζήτησε θέματα της ιστορικής μονής, αλλά και κατά πόσο μπορεί να συνδράμει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε τεχνικά ζητήματα για την συντήρηση των υποδομών του μοναστηριού.

Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» επιστρέφοντας στην χώρα της Τήνου, επισκέφθηκε το Επαρχείο, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Επαρχείου, ζήτημα που ταλαιπωρεί τα λιγοστά στελέχη της υπηρεσίας τα οποία επωμίζονται τον μεγάλο όγκο εργασίας που πρέπει να διεκπεραιωθεί.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, επισκέφθηκε εκ νέου τον Αγροτικό Συνεταιρισμό όπου είχε εκτενή συζήτηση με τον πρόεδρό του κ. Γιάννη Κελαδίτη, για θέματα που άπτονται του αγροτικού τομέα, καθώς η Τήνος βασίζεται, εκτός από τον τουρισμό και στην παραγωγή ντόπιων προϊόντων, τα οποία φημίζονται για την ποιότητά τους.

Ο κ. Γλυνός ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Τήνο και ήδη  βρίσκεται στην Άνδρο, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, Κώστα Ίσσαρη, Χρήστο Βουραζέρη, Χριστιάννα Πάπιτση και Αντώνη Χατζηιωάννου.

Στην Ανδρο, παρακολούθησε την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό της Θεοσκέπαστης και αμέσως μετά επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις της χώρας Άνδρου, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με κατοίκους, εργαζόμενους και επιχειρηματίες του νησιού.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ηλίας Καραβόλιας
H άνοδος της ασημαντότητας*, του Ηλία Καραβόλια
Η εφημερία της φύσης και του Κόσμου, του Κωστή Α.Μακρή
Ανακοίνωση για θάνατο του Υπτγο ε.α. Μανώλη Σηφάκη από την Ένωση Αξκών Ελληνικής Αστυνομίας Ν.Αιγαίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.