Tuesday, Apr 16, 2024

Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Μπαράζ μηνύσεων από την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου – Από τον τοπικό τύπο ο Χ.Κόκκινος μαθαίνει ότι διώκεται

Spread the love

Η νομιμότητα δεν αντικαθίσταται – Η Δικαιοσύνη δεν χειραγωγείται Οι σκευωροί και οι μεθοδεύσεις τους θα αποκαλυφθούν σύντομα

Το ζήσαμε κι αυτό στα πλαίσια των «νέων ηθών»…

Σημερινό άρθρο τοπικής εφημερίδας της Δωδεκανήσου ανακοινώνει κατηγορητήριο, μάρτυρες και ημερομηνία κλήσης μου στο -χαμηλότερο μετά το πταισματοδικείο βαθμό δικαιοσύνης- μονομελές πλημμελειοδικείο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Είναι προφανές ότι αντικαθίστανται οι διαδικασίες κι επιχειρείται να δημιουργηθεί «κλίμα» εναντίον μου ενόψει και της προεκλογικής περιόδου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που ανεπίσημα ξεκίνησε.

Επισημαίνω ότι πρόκειται για το Μ.Μ.Ε. -όπως και για αυτά, τα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, που έτρεξαν να αναπαράγουν την είδηση και είναι γνωστή η σχέση τους με συγκεκριμένους τοπικούς κύκλους- και που στο πρόσφατο παρελθόν (όταν διωκόμουν και πάλι άδικα από πολιτικούς μου αντιπάλους) φιλοξενούσε πρωτοσέλιδα με τις κατηγορίες και περνούσε στα γρήγορα και τα ψιλά την αθώωσή μου!

Εκφράζω την εμπιστοσύνη μου στο θεσμό της Δικαιοσύνης και εφόσον τελικά κληθώ να εξεταστώ ενώπιόν της, εκφράζω ταυτόχρονα και τη βεβαιότητα της δικαίωσής μου, διότι αφενός κινούμαι πάντα νόμιμα και αφετέρου έχω το σθένος να αντιμετωπίσω πολιτικούς διωγμούς από αντιπάλους που δεν κατάφεραν να με «ποδηγετήσουν» στον πολιτικό στίβο κι επιλέγουν άλλους δρόμους ολισθηρούς γι’ αυτούς, ελπίζοντας να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να αποκρύψουν την πολιτική τους ανεπάρκεια και τον έλεγχο των πεπραγμένων τους.

Τέλος, ενημερώνω ότι αναμένω από την Ελληνική Δικαιοσύνη:

α) την εξέλιξη της μηνυτήριας αναφοράς μου «κατά παντός υπευθύνου» του Μαρτίου 2018 (ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο η έρευνα) για το διαγωνισμό «προμήθειας λαμπτήρων τύπου led» προϋπολογισμού 4,5 εκ. €, που ακυρώθηκε με το χαρακτηρισμό «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ» από την Ανεξάρτητη Αρχή Προδικαστικών Υποθέσεων και μεταξύ άλλων αναζητούνται οι μεγάλες ευθύνες στην ηγεσία της Π.Ν.Αι.

β) την εξέλιξη της μηνυτήριας αναφοράς μου (Σεπτέμβριος 2015) «κατά παντός υπευθύνου» για τη βίαιη μετακόμιση του ιδιαίτερου γραφείου μου που πραγματοποιήθηκε εν αγνοία και εν απουσία μου και είχε αποτέλεσμα το Σεπτέμβριο του 2015 να χαθούν χρήσιμα έγγραφα και μικρό οικονομικό ποσό, χωρίς να αναλάβει κάποιος την ευθύνη!!

γ) τη μηνυτήρια αναφορά μου «κατά αγνώστων» (Αύγουστος 2015) που αφορά ύβρεις και απειλές που δέχθηκα τηλεφωνικά από αγνώστους και ζημιά στο Ι.Χ. μου, το ίδιο χρονικό διάστημα που είχαν συμβεί περίεργα γεγονότα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και

δ) την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για γεγονότα που καταγγέλλονται και αφορούν τη λειτουργία της Π.Ν.Αι.

Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου


Το ιστορικό: Πηγή:www.dimokratiki.gr

O κ. Kόκκινος κατηγορείται συγκεκριμένα για το ό,τι στο χρονικό διάστημα από 11 Σεπτεμβρίου 2014 έως 15 Σεπτεμβρίου 2015, παρέστησε κατ’ εξακολούθηση ψευδώς στους υπαλλήλους της αναπτυξιακής εταιρείας Ενεργειακή Α.Ε., βασικός μέτοχος της οποίας είναι η Περιφέρεια Nοτίου Aιγαίου, ότι είχε πραγματοποιήσει για την εκπλήρωση των καθηκόντων του ως πρόεδρος της, 30 ταξίδια και υπέβαλε προς είσπραξη τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο είτε δεν είχε επιβιβαστεί στις αντίστοιχες πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας, είτε είχε μεν επιβιβαστεί, αλλά είχε υποβάλει τα ίδια δικαιολογητικά, εισπράττοντας την αξία των εισιτηρίων και από την Διδασκαλική Oμοσπονδία Eλλάδος ή και απευθείας από την Περιφέρεια Nοτίου Aιγαίου.

H ζημία που του αποδίδεται ότι προκάλεσε στην εταιρεία ανέρχεται περίπου στις 13.000 ευρώ.

Ως μάρτυρες κατηγορίας έχουν κληθεί ο πρόεδρος της Eνεργειακής AE κ. Xρήστος Mπάρδος και ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών κ. Φιλ. Zαννετίδης.

 

SHARE
RELATED POSTS
“Γιώργο Χατζημάρκο. Και απών από τα έργα και καπηλεύεσαι τη δουλειά μας. Ευτυχώς που σε ξέρουμε”-Παρέμβαση του Αντώνη Χατζηιωάννου για το Φράγμα Γαδουρά
Εξηγήσεις μέσω Εισαγγελέα ζητεί ο Δήμαρχος Ρόδου από τον Γιώργο Υψηλάντη για τις φήμες “στην πιάτσα” για το ακίνητο της Ν.Αγοράς
Γιώργος Νικητιάδης για τον θάνατο του Βασίλη Πίτση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.