Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στον Πολιτισμό

Με τους Ιππότες του Αγίου Ιωάννη ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος-Προοπτική έδρας τους στη Μ.Π

Spread the love

Με υψηλόβαθμα στελέχη του Κυρίαρχου Στρατιωτικού Τάγματος του Ξενώνα του Αγίου Ιωάννη, της Ιερουσαλήμ, Ρόδου και Μάλτας συναντήθηκε ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και συζήτησε μαζί τους τις εξελίξεις στο θέμα της παραχώρησης χώρου στη Μεσαιωνική Πόλη για τη δημιουργία έδρας στη Ρόδο που θα αναπτύξει τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο κ. Χατζηδιάκος, καλωσόρισε ακόμα μία φορά στο Δημαρχείο τον Dominigue De La Rochefoucalb Montbel, υπεύθυνο του Τάγματος σε θέματα Yγείας, καθώς και τους Τιερί ντε Μπομόντ, και Εμανουέλ Ρουσό, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον εκπρόσωπο του Τάγματος στη Ρόδο και στην Αλεξάνδρεια κ. Νικόλαο Δεληγιάννη και συζήτησαν θέματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών υγείας από την πλευρά του Τάγματος για την περίθαλψη στη Ρόδο κυρίως παιδιών, αλλά και τη δημιουργία πολιτιστικών δράσεων που θα ενισχύσουν το νησί, προβάλλοντάς το παράλληλα στο εξωτερικό.

Ο δήμαρχος Ρόδου, διαβεβαίωσε τους απογόνους των Ιπποτών της Μάλτας, ότι συνεχίζει τις προσπάθειές του σε κυβερνητικό  επίπεδο για την εκπλήρωση του σκοπού αυτού ενώ προτίθεται να περιλάβει την πρόταση στη προγραμματική σύμβαση για τη Μεσαιωνική Πόλη. Οι δύο πλευρές επαναβεβαίωσαν το πλαίσιο της στενής συνεργασίας τους σε κλίμα εμπιστοσύνης και καλής θέλησης.

SHARE
RELATED POSTS
.jpg
Απεργία Π.Ν.Ο. και η Ρόδος στολίζεται από τους εθελοντές. Σας ευχαριστώ, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
Ψήφος εμπιστοσύνης και από Ίο και Κίμωλο για τον Μανώλη Γλυνό
Στον χιονισμένο Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στην καρδιά της Αθήνας

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.