Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Μετεκλογικό μήνυμα από την Νατάσα Βενετοκλή

Spread the love
  • 5
    Shares

Αναμφισβήτητα, οι χθεσινές Εκλογές αποτέλεσαν ένα ηχηρό μήνυμα του τόπου μας, ένα μήνυμα που αποτυπώνει την ψυχική και ηθική στάση των ψηφοφόρων. Η ουσιαστική Δημοκρατία οφείλει να συνενώνει τις πολιτικές φωνές του τόπου για την ευημερία και την πρόοδο. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.  Σήμερα, είμαστε πάλι πολίτες ενεργοί που δουλεύουμε, ο κάθε ένας από την δική του θέση,  για το κοινό καλό.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά  τους συμπολίτες μου που με στήριξαν στον αγώνα μου και να καταθέσω τα συγχαρητήρια μου  στην παράταξη του Γ. Χατζημάρκου ευελπιστώντας να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο του .

Ευχαριστώ την ανεξάρτητη παράταξη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου και τον επικεφαλής Μανώλη Γλυνο για το όμορφο ταξίδι ενός κοινού αγώνα και όλους τους συνυποψήφιους μου για την αγαστή συνεργασία και το κοινό όραμα!

Αυτό που οφείλουμε να θυμόμαστε την επόμενη μέρα των εκλογικών αποτελεσμάτων είναι ότι είμαστε σύσσωμοι και ενωμένοι , χωρίς ετικέτες, ενεργοί πολίτες μιας ουσιαστικής Δημοκρατίας. Ο πολίτης μιας Δημοκρατικής κοινωνίας δεν είναι απλά ένα πρόσωπο, αλλά είναι κυρίως μία δύναμη με άποψη, θέληση και προοπτική.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

  • 5
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Φ.Χατζηδιάκος: “Εικονική πραγματικότητα είναι οι σκαλωσιές και οι εργολαβίες; Εμείς δεν βάλαμε τα ΜΜΕ στο παιχνίδι για να προωθήσουν το έργο μας”. Το καυστικό σχόλιο του Δημάρχου Ρόδου στην εσπερίδα για την Μ.Π.
Μανώλης Γλυνός για την βία κατά των Γυναικών: “Όσο υπάρχει και μια κακοποιημένη γυναίκα, δεν εφησυχάζει κανείς μας”
Ο Μηνάς Λυριστής από την Μύκονο υποψήφιος με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.