Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Λίτσα Κρεμαστινού-Ροδίτη: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για να συνεχίσω ακούραστα και με χαρά να υπηρετώ τη Ρόδο”

Spread the love

«Η έκφραση της αποτελεσματικότητας με όλα τα θέματα που επιμελείται καθημερινά, απ’ όλες τις θέσεις που υπηρέτησε σε δύο αυτοδιοικητικες θητείες, αποτελεί την εγγύηση για την προσφορά της Λίτσας Κρεμαστινού στην επόμενη θητεία.

Λίτσα Κρεμαστινού σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Απ’ όποια θέση  κλήθηκα να υπηρετήσω τον τόπο μου, το έκανα πάντα με μεγάλη διάθεση για δουλειά, αποφασιστικότητα και καλή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τους συνεργάτες μου, παρά τα μεγάλα προβλήματα, τις δυσκαμψίες και τις αγκυλώσεις της κρατικής μηχανής.

Κάναμε πολλά με την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Μπορούμε πολλά περισσότερα με τη δύναμη της δική σας ψήφου.

Ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσω δίπλα στον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, ακούραστα με χαρά και αισιοδοξία να φροντίζω για τον τόπο που όλοι αγαπάμε: Τη Ρόδο μας».

Με εκτίμηση,

Λίτσα Κρεμαστινού

▸Βιογραφικό

Η Φλώρα (Λίτσα) Κρεμαστινού-Ροδίτη είναι γεννημένη στη Ρόδο και αποφοίτησε από το Καζούλλειο Γυμνάσιο Ρόδου. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλειο Ροδίτη, ιατρό (π. Διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου) κι απέκτησαν δύο παιδιά, την Ιωάννα και το Δημήτρη.
Πολιτική δραστηριότητα:
Αντιδήμαρχος πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρόδου από το 2011-2014. Πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας, Αντιδήμαρχος των προσχολικών δομών του Δήμου Ρόδου, Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Πρόεδρος προσχολικών δομών 2014-2016.

Αντιδήμαρχος Πρασίνου 2016-2019.
Επί θητείας της λειτούργησε για πρώτη φορά ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στον Έμπωνα το 2012, στην Πυλώνα το 2014 και ιδρύθηκαν οι σταθμοί Σορωνής και Αφάντου το 2016.
Κοινωνική δράση:
Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων στο 6ο γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο Ρόδου, Ταμείας του Συλλόγου Αναπτύξεως Ρόδου, Πρόεδρος Λέσχης Lions Ηλιούσα Ρόδου καθώς και Πρόεδρος Ζώνης.
#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #LitsaKremastinou

 

SHARE
RELATED POSTS
«Άι Γιώργης» ο Κονδυλοφόρος!!!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
15578707_1534771719896821_4982111759584025348_n.jpg
Η δύναμη του ατόμου, της Δήμητρας Παπαναστασοπούλου
Σταύρος Τσακυράκης: Η εξαίρεση που χειροκροτάμε, αλλά δεν τολμάμε να ακολουθήσουμε, του Σταύρου Θεοδωράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.