Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Λίστα προτεραιότητας για ψηφιακή μαστογραφία στο Γ.Ν.Ρ. & αλλαγή τρόπου επισκεπτηρίων με ανακοίνωση του Διοικητή Γρηγόριου Ρουμάνη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία, η ανησυχία, ο εκνευρισμός και η καχυποψία, από την 3η Μαρτίου 2020 και στο εξής θα καταρτίζεται λίστα προτεραιότητας των προς εξέταση ασθενών για ψηφιακή μαστογραφία και για υπέρηχο μαστού η οποία θα τηρείται από το Γραφείο Εξωτερικών Ασθενών.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η κάτωθι:

Ο/η ασθενής που θα προσέρχεται στη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων (Γ.Ε.Ι.) ή θα καλεί στις τηλεφωνικές γραμμές 22413 60252 & 22413 60059 για να κλείσει ραντεβού θα καταχωρείται αυθημερόν σε μία λίστα προτεραιότητας.

Η διαδικασία αυτή θα γίνεται οποιαδήποτε μέρα του μήνα και όχι την τελευταία εργάσιμη μέρα κάθε μήνα όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Την ώρα της καταχώρησης θα δίδεται στον/στην ασθενή ένας αύξοντας αριθμός προτεραιότητας.

Κάθε φορά που η υπεύθυνη ιατρός θα ενημερώνει τη Γ.Ε.Ι. για τα ραντεβού του κάθε μήνα, οι ασθενείς θα καταχωρούνται αυτόματα στις ημερομηνίες που θα μας δίνει η γιατρός ανάλογα με τη σειρά προτεραιότητας που θα έχουν στη λίστα και οι ασθενείς θα ενημερώνονται τηλεφωνικά για την ημερομηνία του ραντεβού τους.

Η λίστα θα αναρτάται και στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση http://www.rhodes-hospital.gr


Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, και λαμβάνοντας υπόψη τη διασφάλιση της προφύλαξης  των νοσηλευομένων ασθενών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, από Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 καθορίζονται τα ακόλουθα: 

Κατάργηση του επισκεπτηρίου στους ασθενείς με ογκολογικά, αιματολογικά νοσήματα και άλλα νοσήματα που προκαλούν ανοσοκαταστολή.

Όπου απαιτείται η παρουσία συνοδού, θα πρέπει να εκδίδεται ειδική άδεια

Οι συνοδοί θα πρέπει να εφαρμόζουν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις επαφής (απολύμανση χεριών, χρήση μάσκας κλπ.)

Δεν επιτρέπεται η παραμονή στο νοσοκομείο συνοδών που παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα ενδεικτικό λοίμωξης ανώτερου αναπνευστικού ( πυρετό, βήχα, ρινική καταρροή κλπ).

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
3790 ψήφοι εμπιστοσύνης, σας ευχαριστώ, της Νατάσας Βενετοκλή
Στην υποδοχή του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στη Ρόδο η Αντιδήμαρχος Μαρίζα Χατζηλαζάρου
Ο προεκλογικός αγώνας 10χρόνης μαθήτριας για το προεδρείο της τάξης της

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.