Πόρτα στην Πολιτική

Κώστας Αρβανίτης για τον άγριο ξυλοδαρμό πολιτών από δυνάμεις των ΜΑΤ: “Δημοκρατία και «Νέα Δημοκρατία» είναι έννοιες αντιθετικές”

Spread the love

Ο Κώστας Αρβανίτης  είναι Δημοσιογράφος, Ευρωβουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Τακτικό μέλος LIBE (Επιτροπής Δικαιωμάτων) & αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων (EMPL) του Ε/Κ

 

 

 

 

 

 

 

 

Δήλωση του ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κώστα Αρβανίτη, για τον άγριο ξυλοδαρμό πολιτών από δυνάμεις των ΜΑΤ στο λιμάνι των Μεστών:

Αθήνα – 27 Φεβρουαρίου 2020

 Δημοκρατία και «Νέα Δημοκρατία» είναι έννοιες αντιθετικές

Με ρατσιστικό παραλήρημα, ξύλο και καρναβαλικές δηλώσεις δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα στη Δημοκρατία. Μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να χαίρει της απόλυτης κάλυψης των συστημικών μέσων ενημέρωσης, όμως τα περιφερειακά κανάλια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτουν το όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας, βίας και καταστολής που βίωσαν οι κάτοικοι της Χίου.

Και μαζί, αποκάλυψαν και κάτι άλλο. Ότι δεν είναι μόνο γραφικοί τυχοδιώκτες οι Άριστοι που βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας· είναι και επικίνδυνοι.

Τελικά, μήπως αντί να παραιτηθεί ο αρχηγός των ανεξέλεγκτων χούλιγκανς, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο κύριος Μηταράκης – που είναι ο ορισμός της αποτυχίας – έχει έρθει η ώρα να αναλάβει πλήρως την ευθύνη ο βασικός υπεύθυνος – ο κύριος Μητσοτάκης;

Διότι πλέον είναι ξεκάθαρο ότι Δημοκρατία και «Νέα Δημοκρατία» είναι έννοιες αντιθετικές.

 

SHARE
RELATED POSTS
Απόκριες στην Π.N.Αι, του Γιώργου Σαράφογλου
Οι θέσεις της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» για τον τουρισμό: Με συνεργασίες και συνέργειες ακόμα πιο ψηλά!
Γραφείο εξωδικαστικών συμβιβασμών το «Μέγαρο Μαξίμου» (ΑΝΤΙ-Λόγος), του Βασίλη Κουτσίλα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.