Βιβλίο

«Κλειστόν λόγω μελαγχολίας», του Γιώργου Αρκουλή

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Ετήσια συνδρομή: 150 ευρώ Paradise SPA & GYM (εντός Ξενοδοχείου Amilia Mare-Paradise, 4ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας).  Εντός πακέτου:  Xαμάμ, τζακούζι, σάουνα, οργανωμένο γυμναστήριο, pilates, brazilian boost, strong zumba, bodypump. Τηλ: 22410-62481 & 22414-01519

PARADISE SPA & GYM-ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ (FULL PACK): 150 ΕΥΡΩ

 

Σήμερα η ροή της στήλης διαφέρει, και να το εξηγήσω.

Με αφορμή μικρή περιπέτεια ταπείνωσης του δημοσιογραφικού κλάδου, που έζησα χθες σε δικαστήριο (όπου βρέθηκα προκειμένου να υπερασπιστώ συνάδελφο) αποφάσισα να μην αναπτύξω κάποιο θέμα, επικαλούμενος  το βιβλίο του Κώστα Μουρσελά «Κλειστόν λόγω μελαγχολίας». Τόμος με ιστορίες ταπεινών και έντιμων ανθρώπων, που κυκλοφόρησε από τον ‘Κέδρο» πριν ακριβώς 20 χρόνια και σκόραρε δεκάδες εκδόσεις. Δεν έχει σημασία η ουσία της υπόθεσης που εκδικαζόταν αλλά η αίσθηση που άφησε παρατεταμένα η Έδρα προς τους μάρτυρες και τον κλάδο τους, οι περισσότεροι των οποίων ήταν καταξιωμένοι δημοσιογράφοι με θητεία τριάντα και σαράντα  ετών. Μιλάμε για απαξίωση που ειλικρινά δεν την άξιζαν λειτουργοί της πληροφόρησης, μεταξύ των οποίων η ταπεινότητά μου. Ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικό για κάποιον που προσπάθησε «μια ζωή» να μείνει μακριά από την διαπλοκή, σεβόμενος τον εαυτό του και την δουλειά του.

ΥΓ: Κάτι ακόμα. Από την στιγμή που οι μάρτυρες πλέον δεν είναι απαραίτητο να ορκίζονται, γιατί υπάρχει μπροστά τους η Βίβλος  και στον τοίχο –πίσω από τους δικαστές- η εικόνα του Εσταυρωμένου; Απλή απορία είναι.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
57f4633fb704ff383dd5705969dc9732_XL.jpg
Απόσπασμα από το “Υπόγειος” του Δημήτρη Μητσοτάκη
Kostis A. Makris
Τα Βραβεία και η Βιβλιο-Πυραμίδα, του Κωστή Α. Μακρή
Kostis A. Makris
“Ένα τελευταίο γράμμα”: το βιβλίο που διάβασα, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.