Το σχόλιο της ημέρας

Ικαρία, του Πάνου Μπιτσαξή

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Πάνος Μπιτσαξής

Ικαρία

Το ότι του ξέφυγε του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι φανερό. Το Μαξίμου έπρεπε να παραπέμψει στους στίχους του Μάνου Χατζιδάκι: «Στείλε μου μια εξήγηση, να φύγει η παρεξήγηση».

Από κει και πέρα το να τον στήνουν στο τοίχο, να τον βάζουν στο μικροσκόπιο για να βρουν πάση θυσία ψεγάδι από το πουθενά εμένα τουλάχιστον δεν με ενδιαφέρει. Καταλαβαίνω ότι δεν βρίσκουν εύκολα , σε προσωπικό επίπεδο, πράγμα που τους κάνει έξαλλους. Θα’πρεπε να πουν ευθέως. Πώς τόλμησε ένας δεξιός να πάει στην κόκκινη Ικαρία; Ο Πρωθυπουργός πήγε στους Φούρνους, τη Θύμαινα, νησάκια ξεχασμένα από το Θεό, να εμψυχώσει για το γενικό εμβολιασμό. Δεν πήγε να το «ρίξει έξω» καταχείμωνο μη τρελαθούμε κιόλας. Το γεύμα έπρεπε να οργανωθεί στην ακατοίκητη νησίδα «μικρός ανθρωποφάγος». Κάπου εκεί νομίζω είναι. Παρέα με τους γλάρους και τις φώκιες.

Υπάρχει πλήθος θεμάτων για την άσκηση κριτικής. Όποιος νομίζει ότι πείθει με τέτοια κριτική θα βλέπει τις δημοσκοπήσεις και θα ασθμαίνει.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Μήνυμα από τον Αϊστάϊν!!!
Άσκηση μες το μαύρο σκοτάδι… Γιατί;, της Τζίνας Δαβιλά
Kostis A. Makris
Οι δεκαοχτούρες στη βεράντα μου και μια προδημοσίευση, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.