Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Θεοδοσία Βολονάκη: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για το ήθος, την εργατικότητα, την ευθύτητα του χαρακτήρα του”

Spread the love
  • 3
    Shares

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

«Υποδέχομαι  με χαρά μια καλή φίλη με δημιουργική και δυναμική παρουσία στον επιχειρηματικό στίβο και με ιδιαίτερες ευαισθησίες στον άνθρωπο. Είμαι βέβαιος ότι με τις ικανότητες της και το ήθος που την διακρίνει , μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε στην επόμενη θητεία.

Θεοδοσία Βολονάκη, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.»
Φώτης Χατζηδιάκος

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

«Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Η Ρόδος μας αξίζει τα καλύτερα που όμως απαιτούν πολύ δουλειά. Έτσι κι εγώ, αφού ολοκλήρωσα το έργο μου ως μητέρα, αποφάσισα ν ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά. Να προσφέρω ότι μπορώ, με ότι δυνάμεις διαθέτω, να βάλω το δικό μου λιθαράκι για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Για το λόγο αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο ο οποίος διακρίνεται για το ήθος, την εργατικότητα και την ευθύτητα του χαρακτήρα του.

Μόνο με όραμα και πολύ δουλειά θα πετύχουμε το καλύτερο για τη Ρόδο μας.»

Με εκτίμηση,

Θεοδοσία Βολονάκη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1964 και από το 1973 ζει μόνιμα στη Ρόδο. Αποφοίτησε από το Καζούλλειο Λύκειο Ρόδου και σπούδασε στην ΑΣΤΕΡ. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της δραστηριοποιήθηκε στον τουριστικό κλάδο και εργάστηκε για 5 χρόνια σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις. Από το 1989 είναι συνιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο 1 έχοντας αναλάβει τους τομείς της διαφήμισης και του μάρκετινγκ. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Έχει δυο κόρες τη Δέσποινα και την Κατερίνα-Χριστίνα.

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

  • 3
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Π. Γερουλάνος στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Για μία έξυπνη πόλη, η τεχνολογία πρέπει να υπηρετεί τον στρατηγικό σου σχεδιασμό»
341370_339431566072596_1342004445_o.jpg
Ηφαίστειο Νισύρου: το θαύμα, του Πάνου Βενέρη
Το “μήλον” της Έριδος και οι απόγονοί της – Ποια ήταν και πότε χρησιμοποιείται η φράση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.