Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Θεοδοσία Βολονάκη: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για το ήθος, την εργατικότητα, την ευθύτητα του χαρακτήρα του”

Spread the love

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

«Υποδέχομαι  με χαρά μια καλή φίλη με δημιουργική και δυναμική παρουσία στον επιχειρηματικό στίβο και με ιδιαίτερες ευαισθησίες στον άνθρωπο. Είμαι βέβαιος ότι με τις ικανότητες της και το ήθος που την διακρίνει , μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε στην επόμενη θητεία.

Θεοδοσία Βολονάκη, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.»
Φώτης Χατζηδιάκος

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

«Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Η Ρόδος μας αξίζει τα καλύτερα που όμως απαιτούν πολύ δουλειά. Έτσι κι εγώ, αφού ολοκλήρωσα το έργο μου ως μητέρα, αποφάσισα ν ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά. Να προσφέρω ότι μπορώ, με ότι δυνάμεις διαθέτω, να βάλω το δικό μου λιθαράκι για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Για το λόγο αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο ο οποίος διακρίνεται για το ήθος, την εργατικότητα και την ευθύτητα του χαρακτήρα του.

Μόνο με όραμα και πολύ δουλειά θα πετύχουμε το καλύτερο για τη Ρόδο μας.»

Με εκτίμηση,

Θεοδοσία Βολονάκη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1964 και από το 1973 ζει μόνιμα στη Ρόδο. Αποφοίτησε από το Καζούλλειο Λύκειο Ρόδου και σπούδασε στην ΑΣΤΕΡ. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της δραστηριοποιήθηκε στον τουριστικό κλάδο και εργάστηκε για 5 χρόνια σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις. Από το 1989 είναι συνιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο 1 έχοντας αναλάβει τους τομείς της διαφήμισης και του μάρκετινγκ. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Έχει δυο κόρες τη Δέσποινα και την Κατερίνα-Χριστίνα.

 

SHARE
RELATED POSTS
Μάνος Κόνσολας: “Πολυσήμαντη η διάσταση της λειτουργίας του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου»
Πιστεύω σ’ένα Θεό….σε Εμένα, του Γιάννη Πανούση
«O Υφυπουργού Τουρισμού Μάνος Κόνσολας υπέγραψε την προκήρυξη για την εισαγωγή 40 σπουδαστών στη Σχολή Ξεναγών Αθήνας»

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.