Η Φωτογραφία της Ημέρας

Η φωτογραφία της ελπίδας!

Είχαν πάγκο στη λαϊκή. Τους έκλεισαν. Φεύγοντας, άφησαν τα λουλούδια τους στους καταναλωτές της λαϊκής. Να τα πάρουν. Να στολίσουν το σπίτι τους. Άφησαν ένα σημείωμα: “Χωρίς χρήματα. Δώρο για το σπίτι σας. Μας κλείσανε.” Κι έφυγαν.

Α ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Αθηνών

“Συγχαρητήρια στη συνάδελφο Νικολού Αργυρώ και στον σύζυγό της Σαρλή Δημήτρη που προτίμησαν να χαρίσουν το αδιάθετο ( λόγω του υποχρεωτικού κλεισίματος) βιός τους στους καταναλωτές της λαϊκής μας !”

Όσο υπάρχουν άνθρωποι η γη πάντα λουλούδια θα μυρίζει. Όσο υπάρχει ανθρωπιά η γη θα είναι γεμάτη χρυσάνθεμα, τριαντάφυλλα και γιασεμιά που θα μοσχοβολούν. Όσο υπάρχουν άνθρωποι-ανθάκια που αντιστέκονται, που κάνουν το τραύμα τρυφερότητα και νοιάξιμο, η ζωή πάντα θα νικά. Πάντα. Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο. Και θα νικήσουμε. Για όλους.

Πηγή: φβ

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι  on line, με μειλ ή τηλεφωνικά


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ηλιακός φαλλός, του Μάνου Στεφανίδη
The art of life, της Λαμπρινή Νάνου
10888439_10152977187059777_1084142008015684213_n.jpg
Από την Φλώρα στον Ζήκο “χρόνια πολλά”, του Άρη Μαραγκόπουλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.