Η Φωτογραφία της Ημέρας

Η φωτογραφία της ελπίδας!

Spread the love

Είχαν πάγκο στη λαϊκή. Τους έκλεισαν. Φεύγοντας, άφησαν τα λουλούδια τους στους καταναλωτές της λαϊκής. Να τα πάρουν. Να στολίσουν το σπίτι τους. Άφησαν ένα σημείωμα: “Χωρίς χρήματα. Δώρο για το σπίτι σας. Μας κλείσανε.” Κι έφυγαν.

Α ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Αθηνών

“Συγχαρητήρια στη συνάδελφο Νικολού Αργυρώ και στον σύζυγό της Σαρλή Δημήτρη που προτίμησαν να χαρίσουν το αδιάθετο ( λόγω του υποχρεωτικού κλεισίματος) βιός τους στους καταναλωτές της λαϊκής μας !”

Όσο υπάρχουν άνθρωποι η γη πάντα λουλούδια θα μυρίζει. Όσο υπάρχει ανθρωπιά η γη θα είναι γεμάτη χρυσάνθεμα, τριαντάφυλλα και γιασεμιά που θα μοσχοβολούν. Όσο υπάρχουν άνθρωποι-ανθάκια που αντιστέκονται, που κάνουν το τραύμα τρυφερότητα και νοιάξιμο, η ζωή πάντα θα νικά. Πάντα. Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο. Και θα νικήσουμε. Για όλους.

Πηγή: φβ

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι  on line, με μειλ ή τηλεφωνικά

SHARE
RELATED POSTS
Η παιδική ευελιξία εν δράσει…
Χωρίς λόγια…
“Ελληνοκρατούμενη” και βροχερή Αστόρια τώρα!, του Γιώργου Σαράφογλου [τραγούδι]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.