Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στην Πολιτική

Η συμβολή της μουσταλευριάς στην αναδάσωση, του Γιώργου Πίτσου

Spread the love

Ο  Γιώργος Πίτσος  είναι Πολιτικός Μηχανικός.

Αυτή, αγαπητοί συμπολίτες, είναι μια βαθιά πολιτική δήλωση. Θέλετε κι άλλη; Ευχαρίστως.

“Το χρήμα δεν είναι το παν, είναι το άπαν “. Αυτές οι βαθυστόχαστες απόψεις αποτελούν μέρος της προεκλογικής μου πλατφόρμας, αλλά δεν είχα λεφτά να πληρώσω το παράβολο συμμετοχής.

Άλλοι όμως το πλήρωσαν και είναι υποψήφιοι.

“Είμαστε ριζοσπαστικά ευρωπαϊστές, είμαστε ριζοσπαστικά ανθρωπιστές “Γιάνης Βαρουφάκης 22/6/19” είμαστε το κόμμα της ήρεμης ανυπακοής “. Όξω ρε !

Κι όμως φίλοι μου, ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ συμπολίτες μας πείστηκαν από τις μπούρδες ενός τζάμπα μάγκα. Ενός αλητήριου που το παραφουσκωμένο Εγώ του κόστισε στη χώρα κρίσιμο χρόνο, πολύ χρήμα και τεράστια αξιοπιστία.

Αυτό το γελοίο υποκείμενο αντί να φύγει νύχτα με πίσσα και πούπουλα τολμά να εμφανίζεται ξανά έχοντας την αποδοχή τόσων ψηφοφόρων. Πάτε καλά ρε;

” Στήνεις ένα τείχος από το Δέλτα του Εβρου ως το Τριεθνές, βάζεις κι ένα ναρκοπέδιο ωραίο όπως έκαναν οι Βούλγαροι από την άλλη πλευρά και είσαι μια χαρά» Κυριάκος Βελόπουλος . 29/5/19

Κι όμως αυτός ο φιδέμπορας πήγε Ευρωβουλή με ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ψήφους. Δικαιολογείται βέβαια γιατί έχει μέσον τον ΜΕΓΑΛΟ, που του εμπιστεύτηκε τις επιστολές του. Άσχετο, αλλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων αποδεικνύουν ότι το κόμμα του και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι συγκοινωνούντα δοχεία .

Η εκλογική συμπεριφορά μας είναι δόξα τω Θεώ, βόηθα Παναγία μου. Απαλλαχτήκαμε από τον ακροδεξιό καραγκιόζη Πάνο Καμμένο. Στείλαμε τον καημένο τον κυρ Βασίλη Λεβέντη σπίτι του. Τιμωρήσαμε άδικα τον Ποτάμη. Ψαλιδίσαμε δραστικά την συμμορία της ΧΑ. Πιστέψαμε ότι επέρχεται μια κοινοβουλευτική λογική τέλος πάντων.

Αμ δε. Είμαστε καταδικασμένοι στην αιώνια αφέλεια . Δεν μπορούμε χωρίς ευκολοχώνευτες παραμύθες. Κομπλεξικούς μεγαλοϊδεατισμούς. Ο ένας θα ξεβρακώσει τους Ευρωπαίους ηγέτες στην κεντρική πλατεία της Βρυξέλλας, ο άλλος με τη βοήθεια του Πούτιν θα κάψει όλους του έθνους τους εχθρούς . Μετά βέβαια θα τους πουλήσει κηραλοιφές να γιάνουν .

Η δημιουργία ενός κόμματος προϋποθέτει δύο πράγματα.

Πρώτον να εκφράζει κάποια μερίδα της κοινωνίας.

Δεύτερον να έχει πρόγραμμα για την προάσπιση των συμφερόντων της. Αυτοί οι πιερότοι ποιους εκφράζουν και τι λύσεις προτείνουν;

Μπορώ να δεχτώ ότι είσαι αριστερός, δεξιός, φιλελεύθερος, προοδευτικός, σοσιαλιστής, εκσυγχρονιστής. Δεν ανέχομαι νά’σαι χαζός όμως. Γιατί ψηφίζεις και για μένα ρε όρνιο.

Η κρίση φτωχοποιεί αλλά δεν απαραίτητα αποβλακώνει. Αρνούμαι να δεχτώ ότι ο αληταράς ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ θα μπει στη ΒΟΥΛΗ. Είναι μέγιστη ύβρις προς τους Θεούς και θα το πληρώσουμε ακριβά. Η επιβράβευση ενός πολιτικού κουτσαβακισμού είναι απαράδεκτη . Είναι casus belli με την υπόλοιπη κοινωνία. Να το ξέρετε.

“Αυτές είναι οι απόψεις μου κι αν δεν σας αρέσουν, έχω κι άλλες” (Γκράουτσο Μάρξ.)

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος
Ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς στο Περιφερειακό Φόρουμ της Ένωσης για τη Μεσόγειο
Περί Δημοκρατίας λόγος, του Γιάννη Πανούση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.