Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Η ντροπή της εκμετάλλευσης στο ευαίσθητο θέμα της υγείας στα χωριά, του Παναγιώτη Κουνάκη

Spread the love

Όταν Ασχολείσαι με τα κοινά, αναλαμβάνεις κάποιες υποχρεώσεις απέναντι σε ανθρώπους που σε ψήφισαν με την βασικότερη να διεκδικήσεις εκ μέρους τους . Τίποτα δεν είναι πιο ντροπιαστικό από το να σε εκμεταλλεύονται κάποιοι για να πετύχουν τον στόχο τους, και να εκτίθεσαι σε ανθρώπους που σε αγαπούν και σε στηρίζουν.

Το ασθενοφόρο στον Έμπωνα ήταν και είναι προτεραιότητα όπως και για το Γεννάδι . Με την ευκαιρία του συνεδρίου οι υπουργοί άκουσαν αυτό το δίκαιο αίτημα. Πιο ενθαρρυντικό από όλα είναι πως ένας άνθρωπος 70 χρόνων ο κ. Λευτέρης Ζαμπελλάκης παρέμεινε από τις 8:30 το πρωί για να εκφράσει την αγανάκτηση του και να διεκδικήσει με την σειρά του, εκφράζοντας όλα τα χωριά της περιοχής για επιστροφή και επάνδρωση του ασθενοφόρου.

Ρόδος, 16 Απριλίου 2018, 13ο  Περιφερειακό Συνέδριο, Υποδομές και Πολιτικές για την Υγεία

Ο Παναγιώτης Κουνάκης είναι Επιχειρηματίας

και Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου

Δεν υπάρχει τζίρος, γιατί τα νησιά μας είναι μην ανταγωνιστικά, του Παναγιώτη Κουνάκη

 

 

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Κος Δ.Κρεμαστινός: «Οι λεονταρισμοί για λόγους μικροπολιτικής δημιουργούν ανασφάλεια, καλλιεργούν  τον φανατισμό»-Τι είπε για Α/ΓΕΕΘΑ και ΥΠΕΘΑ
Φώτης Χατζηδιάκος: “Καταγεγραμμένα τα έργα μας στις σχολικές μονάδες. Ελπίζουμε η παρούσα δημοτική αρχή να υιοθετήσει τις ενέργειές μας επισπεύδοντας την ολοκλήρωσή τους”
«Όταν χαμογελάει ένα παιδί,  υπάρχει ελπίδα» Δράση των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» για 9η συνεχή χρονιά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.