Πόρτα στην Πολιτική

Η ΝΔ ανοίγει τον δρόμο για έναν δικαιωματικό Μεσαίωνα, του Κώστα Αρβανίτη

Spread the love

  

Ο Κώστας Αρβανίτης είναι Δημοσιογράφος, Ευρωβουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Τακτικό μέλος LIBE (Επιτροπής Δικαιωμάτων)

 

 

 

 

 

 

 

 

Δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία και τακτικού μέλους της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ε/Κ, Κώστα Αρβανίτη, για την καταψήφιση της αναθεώρησης του άρθρου 5, παρ. 2 του Συντάγματος από την ελληνική Βουλή:

«Η ΝΔ ανοίγει τον δρόμο για έναν δικαιωματικό Μεσαίωνα»

 Βρυξέλλες– 26 Νοεμβρίου 2019

 Σε μία σκληρή δήλωση προέβη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Αρβανίτης, αναφορικά με την καταψήφιση της αναθεώρησης του άρθρου 5, παρ. 2 του Συντάγματος από την ελληνική Βουλή, κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία ότι ανοίγει το δρόμο για έναν δικαιωματικό μεσαίωνα. Ο ευρωβουλευτής, που είναι τακτικό μέλος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ε/Κ, της αρμόδιας, δηλαδή, Επιτροπής για θέματα δικαιωμάτων, άσκησε κριτική στην προκλητική αδιαφορία που επιδεικνύει η κυβέρνηση για τα δικαιώματα του συνόλου των πολιτών.

Η δήλωση:

Χθες, το μαύρο μέτωπο της ελληνικής Βουλής, με μπροστάρη τη Νέα Δημοκρατία, καταψήφισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τροποποίηση του άρθρου 5, παρ. 2 του Ελληνικού Συντάγματος ώστε να συμπεριλαμβάνει το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου. Η Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι σύμμαχοί του μας δείχνουν καθημερινά πώς αντιλαμβάνονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, με τον απάνθρωπο τρόπο που διαχειρίζονται το προσφυγικό. Χθες, αποσαφήνισαν τη θέση τους και για τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες, ανοίγοντας το δρόμο για έναν δικαιωματικό Μεσαίωνα.

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
10407497_1377364085898996_5389181644492382529_n.jpg
Το απύθμενο θράσος του κ. Φίλη, του Γιώργου Μαυρωτά
Τι φοβάται ο π. τσάρος;, του Γιώργου Αρκουλή
Πολυτεχνείου μεθεόρτια!, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.