Το σχόλιο της ημέρας

Η κοινωνία των ονείρων του Δ.Κουφοντίνα και των θαυμαστών του, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

• Πρώτον και βασικό. Δεν θα αποδώσω στην αριστερά εν τω συνολω της το πνεύμα και την αύρα της ανακοίνωσης στελεχών της για τα δικαιώματα του Δημήτρη Κουφοντίνα.Θα ήταν άδικο για τους πολίτες που την ακολουθούν αλλά και για την ίδια.Κάθε ένας έχει ατομικά την ευθύνη των λεγόμενων του και των κειμένων που υπογράφει.

• Η Δημοκρατία δεν εκδικείται είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης. Πράγματι δεν εκδικείται παλληκάρια.

– Δεν σκοτώνει ούτε τους κατα συρροή δολοφόνους. Έχει καταργήσει τη θανατική ποινή. Αντίθετα στη κοινωνία των ονείρων σας όποιος διαφωνεί εκτελείται χωρίς πολλά πολλά.

–  Εξασφαλίζει δίκαιη δίκη με πλήρη υπερασπιστική κάλυψη. Με αποδεικτική διαδικασία με τακτικούς δικαστές. Αντίθετα στη κοινωνία των ονείρων σας δικάζει καταδικάζει και εκτελεί ο Κουφοντίνας. Χωρίς δίκη χωρίς απολογία.

–  Δεν έχει γκουλαγκ, κάτεργα και στρατόπεδα βασανιστικής κράτησης. Εξασφαλίζει ανθρώπινες συνθήκες κράτησης. Και όταν αυτές δεν είναι άριστες ξεσηκωνόμαστε όλοι και φωνάζουμε. Αντίθετα με τη τύχη που θα είχαν όσοι αντιδρούν στη κοινωνία των ονείρων σας.

–  Παρέχει επαρκή και πλήρη τροφή, υγειονομική περίθαλψη, εργασία, και πλήθος δικαιωμάτων στους κρατούμενους. Χορηγεί άδειες επιτρέπει τις σπουδές . Μπορούν να επικοινωνούν να διαβάζουν να γράφουν να έχουν άποψη. Ανέχεται και δεν προσβάλλει ακόμα και όταν εκβιάζεται. Αντίθετα με τα μπουντρούμια και τους εξευτελισμούς της κοινωνίας των ονείρων σας.

 – Με 11 φορές ισόβια και δολοφονίες μεταξύ των οποίων και της «παράπλευρης απώλειας»του Θάνου Αξαρλιαν δίνει το δικαίωμα αίτησης για υφ όρον απόλυση μετά από 19 χρόνια πραγματικής έκτισης ποινής. Την αίτηση δεν θα τη κρίνει ο Μητσοτάκης. Θα την κρίνουν δικαστές. Πώς ακριβώς πιστεύετε ότι θα έπρεπε να γίνει;

Η Δημοκρατία δεν εκδικείται.Ο Κουφοντίνας το γνώριζε καλά όταν δολοφονούσε.Στην Ελλάδα η λέξη εκδίκηση είναι άγνωστη στο αχανως επιεικές δικαιικό μας σύστημα.

Μην προκαλείτε λοιπόν.

Γιατί αυτό που εκπέμπετε , ας μη το κρύβουμε , είναι πως υπάρχει στο μυαλό σας η ιδέα πως η πολιτική δράση νομιμοποιεί τις δολοφονίες και τη τυφλή βία. Αν αυτό πιστεύετε τουλάχιστον να έχετε το θάρρος να το πείτε καθαρά και ξάστερα. Όχι με ανακοινώσεις της κακιάς συμφοράς.

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Οι βλαβερές συνέπειες του Metro, του Γιώργου Αρκουλή
Κοιτάξτε γύρω μας, δεν είναι μόνο χούλιγκανς, του Πάνου Μπιτσαξή
Αξιωματικοί Στρατηγοί ε.α. στο μαγκανοπήγαδο της εργασίας, του Κώστα Ε. Σκανδαλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.