Πόρτα στην Πολιτική

Η κα Μαρία Σπύρου στον Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» με τον Δήμαρχο Πεντέλης κο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη

Spread the love

Την Τετάρτη 17 Απριλίου η κα Σπύρου Μαρία ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη έθεσε την υποψηφιότητά της για το Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Κ. Μελισσίων στη διάθεσή του.

Ο Δήμαρχος την ευχαρίστησε για τη διάθεση προσφοράς της, δηλώνοντας ότι η αυτοδιοικητική διαδρομή είναι μία σκληρή διαδρομή που εκφράζεται με προσφορά και αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Η διαδρομή της ζωής της και της οικογένειάς της εγγυάται για την επιτυχία της και τους στόχους που η ίδια θέτει.

Η κα Σπύρου ανταποκρινόμενη στην πρόταση δήλωσε: «Με πολύ σκέψη και υπευθυνότητα αποφάσισα να διαθέσω δημιουργικά και δραστήρια τον χρόνο μου στην ενασχόληση με τα κοινά του τόπου, που ζω τα τελευταία 26 χρόνια, αξιοποιώντας έτσι εμπειρία και γνώσεις πολλών ετών. Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του κ. Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη να συμμετέχω στον Συνδυασμό της «Δημοτικής Συμμαχίας» στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές και τον ευχαριστώ θερμά γι΄αυτό. Πιστεύω ότι τόσα χρόνια από το αξίωμα του Δημάρχου έχει αποδείξει έμπρακτα τη γνώση για τα θέματα Αυτοδιοίκησης, την αγάπη του για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Δείχνει αμεσότητα στα προβλήματα, είναι δραστήριος και ακούραστος πάντοτε. Μου εμπνέει σιγουριά στην καθημερινότητα και στο μέλλον του τόπου μας. Θα είμαι πολύ υπερήφανη αν καταφέρω να σταθώ στο πλευρό του σαν Δήμαρχος, και πάλι, της Πεντέλης».

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Υπουργός Εξωτερικών: Οι Γερμανοί μας «έκλεψαν» τους επιστήμονες και 14 δισ. ευρώ!
Αναπάντητα ερωτήματα…, του Νότη Μαυρουδή
Πώς δει ιστορίαν διδάσκειν (Σμύρνη και Νέα Σμύρνη), του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.