Το σχόλιο της ημέρας

Η επιθετική επίδειξη της σεξουαλικότητας, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

Πάνος Μπιτσαξής

• Μετά το metoo άρχισε να εκδηλώνεται, πιο έντονα από ότι πριν, μια επιθετική δημοσιοποίηση των σεξουαλικών προτιμήσεων, διαφόρων τύπων, που θεωρούν υποχρέωση μας απαράβατη να πληροφορηθούμε τι κάνουν στο κρεβάτι τους.

Μήνες τώρα διατρέχοντας το protothema, κάθε μέρα, βλέπω να ποσταρεται ανάρτηση ζεν πρεμιέρ, επίδοξου ανεπιτυχώς ,αστέρα της πολιτικής να δηλώνει ότι «πήγε με άντρα κι είναι πολύ ωραία». Σήμερα συνδικαλιστής ηθοποιός μας διευκρίνησε ότι στα 65 του χρόνια πήγε με 40 άτομα του ίδιου φύλου που τα θεωρεί «πολύ λίγα». Υπερηφανευόταν για τον συντηρητισμό και τη μετριοπάθεια του.

Ποιός σας ρώτησε, αγαπητοί; Ποιος ο λόγος να μας ζαλίζετε; Κάντε ό,τι θέλετε. Ό,τι γουστάρετε. Ό,τι τραβάει η ψυχή σας. Τι θέλετε από μας; Να σας θαυμάσουμε; Έχουν δοθεί αγώνες από όλους μας , αγώνες για να μην υπάρχουν διακρίσεις. Ασκείστε άφοβα τα δικαιώματα σας. Ουδείς εχέφρων τα αμφισβητεί.

Αλλά, τι θέλετε να πείτε; Πιστεύετε ότι ο καθένας μας πρέπει να βγαίνει δημόσια και να λέει αν του αρέσουν οι ξανθιές ή οι μελαχρινές ή με πόσες γυναίκες πήγε μέχρι τα 65 του αγαπητέ μου κύριε; Το ψέλλισε ο Τατσόπουλος και πέσαν να τον φάνε. Και δικαίως. Γιατί πάνω από όλα υπάρχει μια κοινή συνθήκη κοσμιότητας.

Είναι εντελώς άλλο θέμα, το οποίο το σέβομαι, η δημόσια δήλωση μιας σεξουαλικής προτίμησης στη κατεύθυνση άρσης των όποιων εναπομενουσών διακρίσεων και άλλο η ακαλαίσθητη, άκρως αντιαισθητική προβολή της προτίμησης για λόγους εντυπωσιοθηρίας.

 

SHARE
RELATED POSTS
dalaraspanousis708.jpg
Γιώργος Νταλάρας-Τζίμης Πανούσης:”Οι αντιθέσεις μου μαζί του, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά”-Το post στο FB
Ο όρκος, του Κωστή Α. Μακρή
Κοιτάξτε γύρω μας, δεν είναι μόνο χούλιγκανς, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.