Πόρτα στην Πολιτική

Η εκκωφαντική σιωπή του κ.Τσιόδρα, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

Πάνος Μπιτσαξής

«Ανεπαισθήτως» όπως έγραφε ο Καβάφης η διαχείριση της πανδημίας περνάει από τους ειδικούς στους ανίδεους. Η πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης μεγεθύνεται και οι πιέσεις δεν είναι επαρκές έρεισμα ούτε δικαιολογία. Η πολιτική προστασία δίνει τα ρέστα της αλλά θα φτάσει στα όρια της. Που πήγε ο Σέρβος απ την Αιδηψό, με ποιο παιδάκι έπαιξε η ανήλικη κόρη του εξ Αγγλίας γιατρού στη Νάξο και ποιός παπάς λειτούργησε τον ελληνοαμερικανό από το Τέξας στη Κάρπαθο.  Τι να πρωτοπροφτάσουν οι άνθρωποι. Τρέχουν σαν το Βέγγο και σε λίγο οι ανίδεοι θα τους ζητάνε και τα ρέστα.

Τα σύνορα ανοίγουν άκριτα και στη πράξη ανέλεγκτα με πολιτικές αποφάσεις χωρίς να ερωτώνται οι ειδικοί ενώ ο κόσμος βράζει.Το ρεφλεξ είναι αργό.Με τους Σέρβους υπήρξε καθυστέρηση. Ενώ ο ΠΟΥ προειδοποιεί, ο «δικός» μας Σιψάς μας λέει τη μια ότι κρατάει την ανάσα του και την άλλη ότι το ατύχημα είναι βέβαιο.Όταν χρειαστεί η ανάκληση των ειδικών οι ανίδεοι θα νίψουν τας χείρας τους και θα πουν.Μα εμείς δεν είχαμε ιδέα.Σημειώνω την εκκωφαντική σιωπή του Σωτήρη Τσιόδρα. Τον κάναμε Θεό και δίκαια. Αλλά έχει ηθική υποχρέωση να μιλήσει.Αν μας πει ότι όλα βαίνουν καλώς να το βουλώσουμε. Μη βγει εκ των υστέρων και πει εγώ σας τά’λεγα αλλά με γράψατε.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Το Δήμο Ρόδου ευχαρίστησαν οι ποδοσφαιριστές των Εθνικών Ομάδων Ακρωτηριασμένων Ατόμων Ελλάδος και Βελγίου για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα στη Ρόδο
“Φιλοδωρήματα”, του Γιώργου Σαράφογλου
Μεταναστευτικό… η Κυβέρνηση με τον μουτζούρη ανά χείρας, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.