Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Χ.Κόκκινος: Η “δικομανία” και η εμπάθεια συντρίβεται από τον πολιτικό πολιτισμό και τους συνεχείς αγώνες! 

Spread the love

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ” μιλώντας σε ΜΜΕ με αφορμή:

– την πρόσφατη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που δικαιώνει ανθρώπους που υπηρετούν τα κοινά (Π. Κουνάκης και Α. Ανανίας) και “καταρρίπτει” την εναντίον  τους μήνυση  του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκου! 

-τις μηνύσεις και αγωγές που έχουν δεχτεί δημοσιογράφοι και ενεργοί πολίτες από τον κ. Χατζημάρκο το τελευταίο χρονικό διάστημα! 

-τον πρωτοφανή και άδικο διωγμό που έχω υποστεί ο ίδιος από μηνυτήριες αναφορές και  εμπαθείς μαρτυρίες  και κατηγορίες εναντίον μου από στελέχη της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου (Χατζημάρκος, Ζαννετίδης, Μπάρδος) και την δικαίωση μου από την Ελληνική Δικαιοσύνη,
δήλωσα τα εξής :

“Είναι θλιβερό και πρωτόγνωρο σε ένταση και αριθμό το  φαινόμενο των μηνύσεων και αγωγών  που έχει καταθέσει ο κ. Χατζημάρκος. Οι πολιτικές διάφορες λύνονται με πολιτικούς αγώνες και την λαϊκή ετυμηγορία. Η συνεχής προσπάθεια κάποιων να εμπλακεί η Ελληνική Δικαιοσύνη και να λύσει ζητήματα ενώ  υπάρχει η δυνατότητα να λύνονται με διάλογο και συνεννόηση, προκαλεί οργή και αγανακτηση. Δημιουργεί διχασμό και νοσηρό πολιτικό περιβάλλον.
Σέβομαι τα δικαιώματα και την προσωπικότητα  κάθε πολίτη αλλά η έννοια  του αλληλοσεβασμού και η ψυχραιμία πρέπει να “πρυτανεύσει” και να μην ασκούν κάποιοι “πίεση  σε ασθενέστερους” πολίτες εκμεταλλευόμενοι την δύναμη της πολιτικής θέσης τους!
Όσοι υπηρετούν τα κοινά και σε θέσεις ευθύνης πρέπει να αντιληφθούν ότι οφείλουν και να δέχονται τον αντίλογο, την πολιτική κριτική και  την διαφορετική  άποψη!
Το σίγουρο είναι ότι ο πολιτικός πολιτισμός
και οι συνεχείς αγώνες συντρίβουν την εμπάθεια και την “δικομανία”!

ΥΓ:”Έχει ο καιρός γυρίσματα” όπως επισημαίνει ο θυμόσοφος λαός μας!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ “

SHARE
RELATED POSTS
«ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»: Δοκιμασμένοι ή εγνωσμένης αξίας αυτοδιοικητικοί και πολίτες οι 50 πρώτοι υποψήφιοι με τον Δήμαρχο Ρόδου κο Φ.Χατζηδιάκο
Δήμος Ρόδου Τμήμα Υγείας: Πρόληψη κατά της γρίπης
Χαράλαμπος Κόκκινος: θετική ανταπόκριση της παράταξης “Πνοή Δημιουργίας” στη Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.