Πόρτα στην Πολιτική

Η βίλα του Αλέξη Τσίπρα, του Νίκου Βασιλειάδη

Spread the love

Νίκος Βασιλειάδης

llll.png

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες  με παιδικό καρκίνο.

Έχω αναγκαστικά παρακολουθήσει – λόγω επαγγέλματος – όλη την ιστορία με την λεγόμενη “βίλα Τσίπρα” στο Σούνιο. Πέρα από το παράλογα ηλίθιο θέμα για να σχοληθεί η “πολιτική” στην χώρα μας, μία χώρα που καθημερινά μετρά και ένα ολόκληρο χωριό νεκρούς από την πανδημία και η οικονομία της καταστρέφεται σε σημείο που κανείς μας πια δεν ξέρει πότε και αν θα ανακάμψει, θα σημειώσω πως αυτοί που προσπαθούν επικοινωνιακά να εκμεταλλευθούν το ενοικιαστήριο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ή δεν μένουν σε αυτή την χώρα ή δεν μπήκαν ποτέ στην διαδικασία ανακαίνισης ενός οικήματος.

20.000 ευρώ για την ολική ανακαίνιση ενός σπιτιού 142 τετραγωνικών μέτρων κύριοι άσχετοι ΔΕΝ είναι υπερβολικό ποσό. Κάθε άλλο θα έλεγα μάλιστα κρίνοντας εξ ιδίας πείρας σε οίκημα της ιδιοκτησίας μου με λιγότερα τετραγωνικά μέτρα.

Επιτέλους σταματήσετε να ασχολείστε με βλακείες.Αν θέλετε να παίξετε στον πολιτικό στίβο, στο ίδιο επίπεδο – αν δεν μπορείτε για καθαρά πολιτικά – υπάρχουν πολλά και βαρύτερα θέματα για να “χτυπήσετε” την αντιπολίτευση από ένα ενοίκιο και τονίζω όχι ιδιοκτησία…όπως ας πούμε τα αρκετά πολλά σπιτάκια που μαζεύει ο κ. Σταθάκης.

Αν και θα συμβούλευα (με τα άσπρα μου μαλλιά) να ασχοληθείτε με την κατάντια της χώρας μας και το πώς όλος αυτός ο κόσμος που αυτή τη στιγμή δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει θα μπορέσει να επιβιώσει στο προσεχές μέλλον μετά την καταστροφή και την τραγωδία που άπλωσε τις μαύρες της φτερούγες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ίσως εκεί φανείτε πιο χρήσιμοι, αν και πολύ αμφιβάλλω…

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Γελοίος νόμος, αλλά νόμος, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Ανοικτή επιστολή Κούλογλου για τους ασυνόδευτους ανήλικους μετανάστες στην Ελλάδα
rakintzis1-thumb-large.jpg
Λ. Ρακιντζής: «Περιμένοντας το… κάρο να περάσει»

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.