ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πρόσωπα - Αφιερώματα

Η Αθηναία κα Λέλα Χαλαζωνίτη επισκέπτρια Ρόδου επί 58 συνεχή χρόνια που τίμησε ο Δήμαρχος κος Φώτης Χατζηδιάκος

Spread the love

Μια σπουδαία Αθηναία που επί 58 έτη επιλέγει κάθε χρόνο τη Ρόδο για τις διακοπές της, τίμησε σήμερα ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Πρόκειται για την κ. Λέλα Χαλαζωνίτη, η οποία δεκαετίες τώρα όχι μόνον η ίδια και η οικογένειά της επιλέγουν τη Ρόδο, αλλά «παρέσυρε» στο να την επιλέγουν και πασίγνωστοι  φίλοι της.

Την κ. Χαλαζωνίτη, συνόδευε η επί χρόνια προσωπική της φίλη κ. Αλίκη Μοσχή καθώς και στελέχη των ξενοδοχείων στα οποία κατά καιρούς διαμένει.

«Ευχαριστώ πολύ το δήμαρχο Ρόδου για την τιμή, νιώθω Ροδίτισσα» τόνισε η κ. Χαλαζωνίτη.

Ο δήμαρχος Ρόδου παρουσία και της αντιδημάρχου Τουρισμού Μαρίζας Χατζηλαζάρου δήλωσε ότι η Ρόδος τη σημερινή μέρα επιστρέφει στην κ. Χαλαζωνίτη λίγη από τη μεγάλη αγάπη που εκείνη τρέφει για τη Ρόδο.

«Οφείλουμε τιμή σε όσους λάτρεψαν τη Ρόδο, και τη λατρεύουν για έξι δεκαετίες όπως η Αθηναία της καρδιάς μας δήλωσε ο δήμαρχος προσθέτοντας ότι οι Έλληνες επισκέπτες μας είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι του τουρισμού μας και το τιμούμε ιδιαίτερα».

SHARE
RELATED POSTS
Οι υπόγειες διαδρομές του Πετρόπουλου, του Νότη Μαυρουδή
Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας, ο πολέμιος του Αρειανισμού, ο Προστάτης των πεζών*-18/1: Αθανασίου και Κυρίλλου Πατριάρχες Αλεξανδρείας
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 12ο, της Μαρίας Γεωργαλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.