ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ευχαριστίες της Αντιδημάρχου Πρόνοιας Ρόδου κας Ζωάννου στη DODEKANISOS SEAWAYS για την προσφορά της στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας

Spread the love

Ευχάριστη διάθεση και Χαμόγελα σκόρπισε η ευγενική χορηγία της εταιρείας DODEKANISOS SEAWAYS στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Η κα. Άννα Ζωάννου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής,  εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της προσωπικά στον κ. Γιώργο Σπανό, καθώς και σε όλο το προσωπικό της ναυτιλιακής εταιρείας  DODEKANISOS SEAWAYS για την ευγενική τους προσφορά προς την Τρίτη ηλικία.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η DODEKANISOS SEAWAYS πρόσφερε το καράβι της η «Παναγία Σκιαδενή» στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας, που είναι μέλη των υποστηρικτικών δομών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου για μονοήμερη απόδραση σε νησιά των Δωδεκανήσων. Περσινή επιλογή η Ιερά μονή Πανορμίτου Σύμης, φετινή το νησί της Φιλίας και Αγάπης, η Χάλκη.

600 ηλικιωμένοι από όλο το νησί και από τα προγράμματα  Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΗΦΗ Δήμου Ρόδου και Αγίων Αποστόλων, ΚΑΠΗ (Αγίου Ιωάννη, Μεσαιωνικής Πόλης, Ιαλυσού), επιδοτούμενοι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας  της  καθώς και ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Οίκος Ευγηρίας Δωδεκανήσου – Χαραλάμπειο Γηροκομείο και Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ρόδου) καθώς και ηλικιωμένα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αφάντου και Συλλόγου Γυναικών Σορωνής απόλαυσαν μια ξεχωριστή εκδρομή.

Στη Χάλκη είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στα στενά δρομάκια του νησιού, να προσκυνήσουν στον Ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη και κυρίως να διασκεδάσουν με παραδοσιακή μουσική που στήθηκε σε όλη την προβλήτα του νησιού. Τα μέλη της χορευτικής ομάδας του ΚΑΠΗ έσυραν πρώτοι το χορό, ξεσηκώνοντας και όλους τους συμμετέχοντες σε παραδοσιακούς χορούς.

Ευχή όλων η συγκεκριμένη μονοήμερη απόδραση να καθιερωθεί επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, που είναι η 1η Οκτώβρη.

SHARE
RELATED POSTS
Σμάρω Σωτηράκη
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16/5/2016 – 22/5/2016, της Σμάρως Σωτηράκη
Mindfulness, το δώρο της σύγχρονης επιστήμης, της Στέλλας Κουτρή
26 μεγαλόπνοα και υπαρκτά έργα του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου την πενταετία 2014-2019

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.