Αθλητικά/Αθλητισμό

Εληξε το πρωτάθλημα – συνεχίζεται ο χαβαλές…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

                            

Τι κι’ αν είχε 23 βαθμούς διαφορά από τον αντίπαλό της!

Τι κι’ αν ο φιλόδοξος πρόεδρος και οι επίσης φιλόδοξοι οπαδοί του, προφανώς γούσταραν η ομάδα τους να τερματίσει την κανονική σαιζόν του πρωταθλήματος πρώτη και ΑΗΤΤΗΤΗ!

Αυτά, ιδού που δεν μπόρεσαν να τεκμηριώσουν μια φυσιολογική κατάληξη του αγώνα στη Χαριλάου, εκεί όπου ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ από το ξεκίνημα της περιόδου Ολυμπιακός Πειραιώς, πήγε, έπαιξε, προηγήθηκε στο ημιχρόνιο, αλλά ηττήθηκε από τον ‘Αρη στο τέλος!

Δηλαδή οι «ερυθροί» του τουρνουά απώλεσαν το αήττητο από μια ομάδα που για κάποιους έπρεπε να είχε υποβιβαστεί  λόγω χρεών προς παλαιούς ποδοσφαιριστές κλπ.

Εν πάση περιπτώσει, τα χθεσινά αποτελέσματα των αγώνων, που ξεκίνησαν ίδια ώρα (τι υποκρισία!) αλλά χωρίς…εισαγγελέα στις εξέδρες όπως άλλες εποχές καχυποψίας για ενδεχόμενη αθλιότητα των διαιτητών (και όχι μόνο…), ήταν σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ.

Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τώρα στην γελοία διαδικασία των πλέϊ οφ τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, νίκησαν  ΟΛΕΣ. Αντίθετα, οι «μεσαίες» «μικρές» και απογοητευμένες απέτυχαν, αλλά πλην του Απόλλωνα Σμύρνης (ομάδα που κατά την διοίκησή του πέφτει γιατί δεν δέχτηκε κηδεμόνα…) μάλλον είναι ευχαριστημένες.

Να σταθώ στην πολύ καλή πορεία του ΟΦΗ, που με τον Νίκο Νιόμπλια κατάφερε να ηττηθεί μόνο επτά φορές, την ώρα που ο «μεγάλος» Παναθηναϊκός έχασε σε δέκα ματς!

Πολύ καλή επίσης συμπεριφορά είχε ο Παναιτωλικός με τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ η ομάδα «Ιανός» του Αχιλλέα Μπέου, δηλαδή ο ΝΠΣ Βόλος, ενώ στο τέλος του πρώτου γύρου έδειχνε ικανή για πλασάρισμα στην εξάδα, εντούτοις  υποχώρησε (λόγω κόπωσης των παικτών;) πολύ. Υπερβολικά θα έλεγα…

Και του χρόνου! Με λιγότερους ξένους διαιτητές και περισσότερους  ‘Ελληνες μαχητές στους αγωνιστικούς χώρους. Και βέβαια εγχώριους προπονητές και όχι «γυρολόγους» τύπου Τζανλούκα Φιέστα!!.

SHARE
RELATED POSTS
Τρίποντα με παρανέργειες… , του Γιώργου Αρκουλή
Αντίο ρε παικταρά!, του Γιώργου Αρκουλή
Συγχαρητήρια κύριε Κλοπ!, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.