Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Ειρήνη Τόλιου: η Προϊσταμένη των Γενικών Αρχείων του Κράτους Ν.Δωδ/σου συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου κου Φώτη Χατζηδιάκου

Spread the love

Η ποιότητα της εργασίας την τήν έχει  καταξιώσει ιδιαιτέρως καθώς με αγάπη και σεβασμό στον Πολιτισμό και την Ιστορία της Ελλάδας φροντίζει για τα Γενικά Αρχεία του Κράτους Νομού Δωδεκανήσου ως Προϊσταμένη των ΓΑΚ . Τελευταία συνεργάστηκε με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και την Ελευθερία φέρνοντας στο Φως το ιστορικό θησαυρό και την ανάδειξη της μακράς πορείας προς την Ένωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα. Η κα Ειρήνη Τόλιου φιλική, ιδιαιτέρως αγαπητή, ποιοτική και επιλεκτική συμπορεύεται με τον Δήμαρχο Ρόδου κο Φωτη Χατζηδιάκο έχοντας εμπιστοσύνη τόσο στον ίδιο όσο και στον σεβασμό του στην σπουδαία ιστορική πραγματικότητα της Ελλάδας, καθώς η αχίλλειος πτέρνα της είναι η διατήρηση της ιστορικότητας μέσα από του αρχειακό υλικών της Υπηρεσίας της.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου για τον Δήμο Ρόδου Δημάρχου κου Φώτη Χατζηδιάκου.  Στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου με τον  φιλέλληνα Δανό Louis Hansen, τον οποίο ο Δήμος Ολυμπίας ανακήρυξε Επίτιμο Δημότη. Ο κος Hansen επισκεπτόεμνος την κα Τόλιου στο γραφείο της δήλωσε ενθουσιασμενος από το υλικό που διαθέτουν στο ΓΑΚ και τον τρόπο με τον οποίο τον ξενάγησε .

SHARE
RELATED POSTS
Δανεικά Χριστούγεννα, της Μαρίας Γεωργαλά
Βιβλιοπαρουσίαση: Κώστας Ε. Σκανδαλίδη «Το Γεννάδι της Ρόδου Ιστορία και Πολιτισμός». 5.12.2018
Στην Κω τον Απρίλιο το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών 13-15 Απριλίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.